Vsi Vpogled

Korona virus: Aktualne novice za stranke | Ponedeljek, 25. 05. 2020

Zdravje naših sodelavcev, kupcev in dobaviteljev je za podjetje Schachermayer d.o.o. največja prioriteta. Za preprečitev širjenja virusa smo uvedli ukrepe in priporočila.

Velja za prodajo in dobavo v celotni Sloveniji.

Glede na priporočila in ukrepe sprejete v državi v preteklih dneh vas obveščamo, da smo uvedli naslednje ukrepe: 

•    Z dnem 20. 4. 2020 se ponovno odpira prodajno razstavni salon  z maloprodajo in izdajo blaga na naslovu podjetja Schachermayer d.o.o., Trzin.
•    Naročeno blago lahko prevzamete na naslovu podjetja Schachermayer d.o.o., Trzin ali pa vam ga po dogovoru dostavimo na vaš naslov oz. na naslov katerega  boste navedli ob naročilu.  (dostava samo v Sloveniji)
•    Dostava blaga do strank bo potekala do nadaljnjega 4x na teden in sicer v ponedeljek, torek, sredo in četrtek. To pomeni, da je odprema blaga iz podjetja Schachermayer v ponedeljek, torek, sredo in petek. 
•    Telefonsko smo dosegljivi na vseh naših številkah.

S sprotnimi informacijami vas bomo obveščali o spremembah v poslovanju podjetja skladno z odločitvami vodstva in državnih organov.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

 

Gerd Schachermayer o trenutnih razmerah

Spoštovane stranke,


upam, da ste v redu. Naj se to vprašanje sliši še tako banalno, v trenutnih razmerah veliko pomeni. V zelo kratkem času je korona virus povzročil po celem svetu izredne razmere. Tudi našo družinsko podjetje je prisilil, da se prilagodi trenutni situaciji. S skupno približno 2400 zaposlenimi nosimo veliko socialno in gospodarsko odgovornost. Seveda v celoti upoštevamo vse vladne ukrepe. Že od samega začetka v celoti upoštevamo zahteve avstrijske vlade in državnih vlad kjer imamo podružnice, da bi čim bolj upočasnili širjenje virusa, a hkrati poizkušamo ohranjati poslovanje našega podjetja čim dlje.
Kako se bo situacija razvijala naprej ne vemo. Toda nekaj je gotovo, to krizo bomo prebrodili skupaj z našimi pogumnimi sodelavci. Glede na stanje smo se tudi mi odločili, da uvedemo skrajšani delovni čas in s tem ohranimo delovna mesta. Skrajšali smo delovni čas, nekateri zaposleni pa delajo od doma. Za zaposlene, ki delajo na terenu pa bomo naredili vse, da bomo zaščitili njihovo zdravje. Na tem mestu bi se rad posebej zahvalil vsem zaposlenim, ki podpirajo naše odločitve z prilagodljivostjo in neverjetno solidarnostjo! 

O nadaljnjih ukrepih vas bomo redno obveščali na naši spletni strani.

Na koncu želim vsem vam in vašim družinam ter zaposlenim vse dobro in ostanite zdravi!

Lep pozdrav.
Gerd Schachermayer

( )