Partner portal

Vsakodnevne prednosti pri uporabi storitev za obrt, industrijo in trgovino

[Translate to Slovenija:]

Partnerportal se je razvil v nepogrešljivo storitev, ki jo koristijo stranke na področjih obrti, industrije in trgovine v številnih panogah. Kot registrirana stranka imate dostop do celotnega nabora v spletnem katalogu ter številnih drugih storitev in orodij. Za dostop do osebnega razdelka se prijavite kot stranka Schachermayer s podatki za spletni dostop. Ali ste prvič na portalu za partnerje? Spletni dostop lahko zahtevate TUKAJ.

 

Platforma za stranke za večjo produktivnost

Spletni katalog – spletno iskanje in primerjava

Spletni katalog vsebuje približno 100.000 artiklov, se dnevno posodablja, omogoča takojšen prikaz informacij o ceni in dobavi ter ponuja udobne možnosti iskanja in primerjave. Digitalne razširitve, kot so podatki CAD, navodila za montažo in videoposnetki, delavce podpirajo pri uporabi.

Spletni katalog

Košarica – spletno naročanje 24 ur na dan

Portal za partnerje je ključ do poslovnih uspehov in ustreza osnovnim načelom hitre in neposredne storitve. Stranke lahko želene artikle naročajo 24 ur na dan in 7 dni v tednu prek košarice in tudi mobilno prek pametnega telefona. Dobava se med tednom po celotni Sloveniji izvede v roku 48 ur.

Aplikacije – spletno etiketiranje in uporaba storitev

Za optimalno preglednost neposredno na lokaciji skladiščenja lahko ustvarite in natisnete posamezne etikete ter z njimi označite svoje skladiščne prostore. Druge storitve, npr. nadzor prometa in potrdil, prenos dokumentov, katalogi za listanje in servis za velike stroje, vas podpirajo pri vsakodnevnem poslovanju.