Naš zagon že od leta 1838

Leta 1838 je Joseph Schachermayer v Linzu ustanovil ključavničarstvo. Tako je bil postavljen temeljni kamen našega družinskega podjetja. Od takrat se je podjetje Schachermayer nenehno spreminjalo skupaj s trgom. Z gospodarno vizijo in inovativnimi pobudami družinsko podjetje že več generacij zagotavlja svojo stabilno rast. Ali želite izvedeti več? Podajte se z nami na potovanje skozi zgodovino in odkrijte vse pomembne mejnike.

Družinsko podjetje že 6 generacij

Gerd in Josef Schachermayer od leta 2008 vodita skupino podjetij na temeljih več kot 180-letne družinske tradicije: Gerd Schachermayer je odgovorni direktor podjetja Schachermayer, Josef Schachermayer pa odgovorni direktor podjetja Rechberger. Pod njunim vodstvom se nenehno vlaga v trajnostno prestrukturiranje in širitev obeh podjetij, podružnice doma in v tujini pa se redno modernizirajo. Ker je v ospredju trajnostna usmerjenost k strankam, se pod vodstvom Gerda Schachermayerja širi tudi ponudba storitev. Družinsko podjetje pod vodstvom obeh bratov deluje že šesto generacijo.

Veletrgovec za tehnične izdelke

Pohvalimo se lahko z dolgoletnimi izkušnjami iz panoge ter z veliko izbiro tehničnih izdelkov in oblikovalskih rešitev. Svojo močno usmerjenost v storitve pri podpori strank lahko na trgu realiziramo z odlično ekipo zaposlenih. Podporo zagotavljamo podjetnikom na področjih obdelave lesa, stekla in kovine, industrijskim podjetjem in trgovinskim obratom po celotni Evropi. S svojim obsežnim naborom izdelkov bomo tudi vam z veseljem pomagali pri realizaciji projektov. Našim strankam je v spletnem katalogu na voljo več kot 100.000 skladiščnih artiklov: okovje za pohištvo, pritrditveni sistemi, gotovi gradbeni deli, skladiščna tehnika, kovine, orodja, kemično-tehnični izdelki, kuhinjski aparati, pomivalna korita, armature in sanitarije ter stroji za obdelavo lesa in kovin.

Na spletni katalog

Kot ponudnik storitev smo zavezani strankam

Našim strankam ponujamo dostop do bogatega nabora izdelkov in storitev, prednosti, ki jih prinašajo sodobne logistične strukture, preprosto primerjavo in naročanje artiklov prek spletne trgovine ter strokovno svetovanje naših notranjih in zunanjih sodelavcev po celotni Sloveniji. Ko smo že pri svetovanju: naša mreža strokovnjakov v strokovnih oddelkih nudi podporo tudi pri kompleksnih uporabah in specifičnih vprašanjih. Pri tem so v ospredju individualne rešitve in hitra realizacija. Podpiramo vas s storitvami na področjih prodaje, procesov, izdelave, logistike in strojev. Tako boste imeli več časa za stvari, ki vam pomenijo največ.

Prepričajte se o naši ponudbi storitev.

 

Delovanje po celotni Evropi z regionalnimi temelji

Ali poznate rumeno mesto v Linzu? Tako številne dolgoletne stranke imenujejo naš sedež podjetja v industrijski coni v Linzu, katerega prostor za svetovanje ima površino 6000 kvadratnih metrov. Sodobne razstavne prostore in najboljše svetovanje strankam ponujamo tudi na Dunaju, v St. Pöltnu, Gradcu, Beljaku, Rankweilu, Innsbrucku in Salzburgu. Ponudba, specifična za posamezno državo, je našim strankam na voljo v podružnicah na Madžarskem, Češkem, v Sloveniji, na Slovaškem, Hrvaškem, Poljskem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Romuniji, Italiji in Nemčiji. Mimogrede, iz izraza »Yellow-City« (rumeno mesto) je nastal tudi naš ključnik #helloyellow. Spremljajte nas tudi na spletu – za vas smo na voljo prek različnih medijev!

Kontakt in dostop do vseh lokacij