Prijava na newsletter

Ostanite vedno na tekočem! Naš newsletter vas redno obvešča o aktualnih dogodkih, novih izdelkih in navdušujočih projektih naših kupcev.

Storitev newsletter

Imejte vedno najpomebnejše pred očmi. Z newsletterjem podjetja Schachermayer ste vedno v koraku z najnovejšimi trendi, ter tako pridobite nove informacije za vaše stranke. Na vaš elektronski poštni naslov boste redno prejemali najnovejše informacije o izdelkih in novice o podjetju na različne teme.

Z vnosom imena in elektronskega poštnega naslova, se izrecno strinjam s prejemanjem newsletterja podjetja Schachermayer d.o.o., Trzin.

Prijava

Obvestilo o varstvu podatkov

Varnost in zaščita vaših podatkov nam je posebno pomembna.
V okviru pošiljanja newsletterja, se vaši osebni podatki, ki ste nam jih zaupali, shranijo in obdelajo za namen pošiljanja newsletterjev. Z vašo privolitvijo za pošiljanje, se hkrati strinjate za prejemanje oglasov našega podjetja v okviru newsletterja.

Vašo privolitev lahko kadarkoli prekličete, neposredno na dnu newsletterja pod ODJAVI NEWSLETTER, ali pa nam napišite sporočilo z elektronskim naslovom, katerega želite odjaviti, na marketing@schachermayer.si.