Vsi Impulz

Čudež krivulj: svetilka Mini-Octopus

© L&S

#IMPULZ | Moderna dizajnerska osvetlitev se dandanes ne konča pri dekorativnih stropnih in stenskih svetilkah, s poudarjenimi svetlobnimi akcenti dobi pohištvo kreativno, novo preobleko. S svetilko Mini-Octopus DualColor je možno oblikovati ozke, s površino poravnane svetlobne linije, ki jih je mogoče oblikovati skoraj v katero koli obliko.

Z utorom širine le 4,5 mm in globine 10,5 mm lahko svetilko Mini-Octopus vstavite ravno s ploščo. Montaža mehkega silikonskega profila v prožni pravokotni silikonski zaščiti je hitra in preprosta. S pritiskom svetilke v utor pa jo lahko poravnate s površino. Za montažo ne potrebujete lepila, lepilnih trakov ali aluminijastih profilov.

S svetilko lahko pustite svoji domišljiji prosto pot, nobenih mej pri oblikovanju, saj je svetilka Mini-Octopus dobavljiva v različnih dolžinah. Vgradi se lahko v jedilne mize, dele omar, police ali panele. Možna je tudi vgradnja v vlažne prostore, kot je npr. umivalnik saj je linearni prilagodljivi LED-trak s stransko svetlobno projekcijo tudi IP44-zaščiten pred vodo.

Barve svetlobe: topla ali nevtralna

Svetilka Mini-Octopus navdušuje s homogenimi svetlobnimi linijami brez vidnih svetlobnih pik. Katero barvo svetlobe boste izbrali za vaš prostor, ali prijetno toplo belo 3000 K ali nevtralno belo 4000 K, se lahko zaradi funkcije DualColor, ki jo ima svetilka, odločite na koncu vgradnje. Barve svetlobe lahko takoj nastavite s priloženim adapterskim kablom. Toplo bela svetloba je priporočljiva v prostorih kjer je potreba po udobni svetlobi, npr. v dnevni sobi ali spalnici. Nevtralno bela svetloba je primerna predvsem za kopalnice, kuhinje in prostore za prosti čas.


SPLETNI KATALOG:  več informacij o izdelkih.

( )