Vsi Praksa

Morska sapica v zavetju doma

© Shutterstock.com/alexandre zveiger, Soleum

#PRAKSA | Podjetje Soleum GmbH s sedežem v avstrijskem mestu Pregarten načrtuje in izdeluje individualne parne komore in prhe. Thomas Kiesenebner in njegova ekipa ustvarjajo resnične wellness sanje, ki ne zavzamejo veliko prostora, tako za zasebne kot poslovne projekte.

Svetovna novost je morska komora Soleum za zunanjo uporabo. V komori se razprši fina, razredčena, nejodirana sol. Vlažna inhalacija soli blagodejno vpliva ne le na dihala, ampak tudi na kožo. Sol na koži povečuje potenje, razstrupljevanje, čisti, neguje in izjemno pozitivno vpliva na problematično kožo. Vlažnost v komori je okoli 100-odstotna. Če imate možnost, da namestite kabino na mesto kjer ni zmrzali, jo lahko uporabite tudi kot parno kopel. Na izbiro je tudi program vdihavanja suhega solnega aerosola, t.i. haloterapija.

Čajanka

Žajbelj, meta, timijan in kamilica so zelišča, ki niso koristna samo v skodelici. Z uporabo inhalacijske komore Soleum s sistemom TEEDARIUM® lahko te vrste zelišč tudi vdihavate/inhalirate v zgornje dihalne poti in bronhije. Različne wellness funkcije komore, kot so npr. barva svetlobe, glasba in temperatura, se lahko preprosto upravljajo prek pametnega telefona, tablice ali spletnega brskalnika.

Uživanje z vsemi čuti

Minimalistična oblika navdušuje z brezhibno celostno obdelavo, brez nepotrebnih rež. Odporen mikro cement je zaščiten pred podnebnimi vplivi, preprost za čiščenje in na voljo v 26 različnih barvah.

 

VEČ INFORMACIJ:  Soleum

VEČ INFORMACIJ:  Dampfbad

( )