Vsi Impulz

Odpri oči, zatisni ušesa!

© Austria Fun

#IMPULZ | Thomas Stitz, ustanovitelj salzburškega podjetja Austria-fun, je moral izkusiti na lastni koži, kaj pomeni imeti nesrečo pri delu brez zaščitnih očal. Takrat mu je vid rešila le nujna operacija na očesu. Danes je avstrijsko podjetje Austria-fun strokovnjak na področju zaščitnih korekcijskih očal in otoplastike, prilagojene zaščite sluha.

Zaščita oči je osnovni pogoj. Podjetje Austria-fun je veliko pripomoglo, da ljudem, ki nosijo korekcijska očala ni potrebno na njihova očala natikati še zaščitna očala, ti časi so minili.

 

Osebna zaščita oči-tako deluje:

 1. V vašem podjetju si izberite primeren model zaščitnih očal. S pomočjo slike in vašimi vrednostmi dioptrije vam bomo naredi čisto vam prilagojena zaščitna očala s korekcijskimi stekli.
 2. Zaščitna očala vam bodo izdelali izkušeni optiki.
 3. Dostava v etuiju z vašim imenom.
 4. Račun izdelave zaščitnih očal bo poravnalo vaše podjetje.

 

Prednosti zaščitnih očal:

 • Vaša osebna moč vida, tudi za progresivni vid in za zelo visoko dioptrijo.
 • Zaščita pred letečimi deli.
 • Zaščita pred UV-žarki, tudi s samozatemnilnimi stekli.


Otoplastika je v modi: osebno prilagojena zaščita sluha se s pomočjo natančnega vtisa ušesnega kanala anatomsko prilagodi vašemu ušesu.

Osebna zaščita vašega sluha-tako deluje:

 1. V vašem podjetju vam naredijo osebni odtis vašega ušesnega kanala v roku dveh do treh tednov.
 2. Izdelava otoplastične zaščite sluha.

 

Vaše prednosti:

 • Higiensko in varno.
 • Tudi pri prekomernem stalnem hrupu.
 • Prijetna nošnja brez pritiska.
 • Tudi s čepki je komunikacija vedno mogoča.

 

Novo: Schachermayer pri združenju za promocijo varnosti pri delu

V spletnem katalogu Schachermayer najdete skoraj 4800 izdelkov na temo varnost pri delu: od širokega izbora za osebno zaščitno opremo od glave do pete do rešitev za zaščito kože in rok, izdelkov za prvo pomoč do zaščite pred padci. Kompromisi in slabi nasveti ne spadajo k varstvu pri delu, zato združenje za varstvo pri delu in podjetje Schachermayer ponujata informacije o najnovejših tehnologijah, najsodobnejših materialih in najnovejših varnostnih standardih.

Od začetka letošnjega leta je podjetje Schachermayer eden izmed 30 članov avstrijskega združenja za podporo varnosti pri delu (VAS). Cilj združenja je, s preventivnimi ukrepi in obveščanjem povečati varnost pri delu v Avstriji. Združenje je bilo ustanovljeno leta 1990 in nima danes preko 30 članov. Združenje objavlja vsaki dve leti »priročnik za osebno zaščitno opremo«. Opisi izdelkov, kriteriji kakovosti, nasveti za izbiro in informacije za uporabnike, ki jih priročnik vsebuje, služijo kot uporabni standardi za strokovnjake za varnost, kupce ali uporabnike osebne zaščitne opreme.

 

VEČ INFORMACIJ:
VAS

VEČ INFORMACIJ:
PSA v spletnem katalogu

( )