Vsi Vsi Impulz

Spanje na majhnem prostoru

Dandanes je na voljo široka paleta elegantnih in stabilnih zložljivih postelj, ki združujejo udobje in funkcionalnost. © Pessotto

#IMPULZ | Življenje v bivalnih prostorih je postalo drago, zato igrajo vedno bolj pomembno vlogo tudi kompaktne rešitev za opremljanje prostora. V enem in istem prostoru želimo kuhati, spati, jesti, delati in se sproščati, vendar za vse želje ni vedno dovolj prostora. Zato zložljiva postelja doživlja pravo malo renesanso: reciklirana, sodobna in udobna se odlično prilega sodobni premišljeni notranji opremi. V našem spletnem katalogu smo za vas zbrali najboljše ideje za prostorsko varčne rešitve prostorov, vključno s predlogi za osvetlitev.

Zložljive postelje imajo nekako podobo staromodnosti: v preteklosti so jih pogosto povezovali z neudobnimi ležišči in nestabilno konstrukcijo, danes pa imajo zložljive postelje, predvsem zaradi razvoja in naprednih materialov, sodobno podobo in predstavljajo udobje. Dandanes je na voljo široka paleta elegantnih in stabilnih zložljivih postelj, ki združujejo udobje in funkcionalnost. Z možnostjo uporabe različnih vzmetnic, so zložljive postelje primerne, tako za občasno uporabo, kot za vsakodnevno udobno spanje. Visokokakovostni modeli vzmetnic iz spominske pene ali z vzmetjo nudijo udoben nočni počitek.

S slogom

Spanje na majhnem prostoru je vedno bolj moderno: čez dan, naj bi ljudje delali, jedli ali živeli v istem prostoru. Zvečer, ko gostje odidejo, pa moderna omara postane udoben prostor za spanje. Te vsestranske postelje so idealne za sobe za goste, majhna stanovanja, počitniške hiše ali kot rešitev za ozke prostore. V našem spletnem katalogu boste našli ustrezno opremo za zložljive postelje Pessotto, vključno z mehanizmom za zložljivo posteljo, posteljnim okvirjem in posteljnim vložkom. Podjetje Pessotto je eden od vodilnih dobaviteljev na področju zložljivih postelj pri nas (v Avstriji) in letno proizvede več kot 200.000 ležišč. Silvy je sistem za samonosilni zložljivi pograd z ročnim uravnoteženim spustnim mehanizmom, ne da bi bilo treba pograd postaviti na tla. Zasnovan je bil za omare z zapiranjem vrat znotraj elementa. 

Skriti prostor za shranjevanje

Če imate na voljo spalnico je postelja s funkcijo shranjevanja dobra izbira: s posteljnim vložkom Praktik je 14 vzmetnih letvic iz parno-upognjenih stisnjenih in lepljenih plošč iz bukovega vezanega lesa, ki so s pomočjo plastičnih kapic direktno poravnane v okvir. To omogoča preprosto odpiranje in zapiranje postelje ter na primer za shranjevanje posteljnine.

Prava svetloba

Osvetlitev prostora ima odločilno vlogo pri opremljanju dnevno/spalnega prostora. Tudi tu obstajajo najrazličnejši načini uporabe posredne ali neposredne svetlobe, ne da bi morali uporabljati samo velike sobne svetilke. Skriti LED-trakovi, kot je Flexyled AT6 ali stenske svetilke, kot je elegantna svetilka Tazzoli Pro z gibljivo svetlobno glavo in vgrajenim stikalom, dodajo spalnici prijeten pridih udobnosti. V celostno podobo prostora se harmonično vklopijo tudi posteljne svetilke kot je svetilka Area Light s funkcijo zatemnjevanja. 

Če vse skupaj povzamemo skupaj, so zložljive postelje idealna rešitev za vse, ki želijo optimizirati prostor v katerem so omejeni in hkrati zagotoviti udoben prostor za spanje gostov ali sebi. S svojo praktično konstrukcijo in vsestransko obliko so zložljive postelje prava pridobitev za vse, ki cenijo prilagodljivost in udobje.

Več informacij dobite pri naših SCH svetovalcih.

SPLETNI KATALOG Spanje na majhnem prostoru

( )