Vsi Vsi Impulz

Aventos HKi: nevidna eleganca

Sistem Aventos HKi lahko tudi delno vgradimo. Zbiralnik moči pa pokrijemo s pokrivno kapico. © Blum

#IMPULZ | Včasih je manj več. To velja tudi za pohištveno okovje, ki se mora prilagoditi pohištvu in ne obratno. Pri vgradnem dvižnem poklopnem okovju Aventos HKi se podjetje Blum osredotoča na ozko obliko korpusa in številne možnosti oblikovanja pohištva.

Skrita tehnika

Pohištvo – omara, vitrina ali predal – mora biti v središču pozornosti. Nihče ne želi videti izpopolnjene tehnologije z nastavitvijo zbiralnika moči s sprednje strani, vgrajenega omejevalnika odpiranja in brezstopenjsko zaustavitvijo zadaj. Celo pri dvižni stranici s prozornim steklom, ni mogoče videti okovja v zaprtem stanju. Pri odpiranju se prikažejo ročice Aventos HKi v plemeniti onyx črni barvi.

Moč od znotraj

Ni pomembno, ali je material les, MDF, naravni kamen, keramika, beton ali steklo, z ozkim ali širokim aluminijastim okvirjem, simetrično uporabljeni zbiralniki moči različnega tipa podpirajo sprednje stranice tudi do 18 kg teže. Dvižno poklopno okovje lahko tudi delno vgradimo in prekrijemo s pokrivno kapico. Kapa je dobavljiva v svileno beli, svetlo sivi in temno sivi barvi z možnostjo individualizacije z logotipom.

Lepota od zunaj

Z novim estetskim okovjem postane omara elegantna reprezentativna površina: s steklenimi stranicami police ali omare izgledajo takoj elegantnejše. Z Aventos HKi se pohištvo zlije z okovjem in to z ličnicami iz različnih materialov. Tudi kuhinja s puristično obliko lahko poskrbi za posebne vizualne trenutke, tako na idealen način združi obliko z ergonomijo. AVENTOS HKi je seveda mogoče kombinirati s vsemi Blum-Must-Have izdelki, kot sta Blumotion blaženje in tehnologija gibanja Tip-On. Za dobro vgradnjo sistema AVENTOS HKi v stransko stranico korpusa se mora napolniti konkreten kozarec žagovine. Lahko izbirate med različnimi možnostmi vgradnje sistema AVENTOS HKi: delno vgradna izvedba s pokrivno kapo ali različne popolnoma vgradne izvedbe. Lahko izbirate glede na opremo delavnice in ali želite določene korake v vgradnji prepustiti zunanjim izvajalcem.

Prednosti

• Izjemno udobje pri premikanju v viseči omarici.
• Neoviran dostop do predmetov.
• Brezstopenjska zaustavitev v željenem položaju.
• Vedno popolnoma neovirano gibanje in dovolj prostora v višini glave.
• Enak videz rež spodnje in viseče omare.
• Več funkcionalnosti in kakovosti pohištva.

SPLETNI KATALOG

Aventos HKi

( )