Vsi Vsi Impulz

Baterijsko vrtno orodje: škarje ali teleskopske škarje za živo mejo

V našem asortimentu najdete širok izbor izdelkov za vaš vrt. © SCH

#IMPULZ | V toplih mesecih se ne oglašajo le žuželke, temveč tudi različno orodje. Vseeno ali gre za košenje, prirezovanje ali rezanje, z zmogljivim baterijskim orodjem ste v najboljši meri pripravljeni. Vse vaše orodje lahko shranite v priročni Biohort vrtni hiški. Pokazali vam bomo tudi naše vrtne škarje in teleskopske škarje za živo mejo, tako boste vaši živi meji podelili povsem nov videz.

Za vse tiste, ki želite negovati celotno živo mejo ali pa posamezne grmičke in tako ohranjati njihovo obliko, potrebujete za to dobro in nalogi prilagojeno orodje. Škarje  in teleskopske škarje za živo mejo, vam pomagajo pri novem izgledu vaše žive meje. Tudi trava mora veliko zdržati, a kljub temu dobro izgledati -  vse je le vprašanje pravilne nege.

Škarje ali teleskopske škarje za živo mejo

Škarje za živo mejo so izdelane za nego parkov in zelenih površin, kot tudi za uporabo na zasebnih zemljiščih. Z njimi boste učinkovito obrezali živo mejo od višine bokov pa do prsi, saj zaradi svoje priročnosti omogočajo zelo natančno opravljanje dela. Tako lahko s škarjami za živo mejo obrežete grmičke tudi v zahtevnejše oblike.

Za vse naloge, pri katerih je potreben večji obseg uporabe, so vam na voljo teleskopske škarje za živo mejo. So namreč odličen dodatek običajnim škarjam za živo mejo, saj omogočajo bistveno večji delovni radij. Pri rezanju višjih ali zelo širokih živih meja, omogočajo hiter napredek dela in več udobja. Tako ne potrebujete delovnega ogrodja ali lestve, saj vam orodje omogoča delo od tal. Za delo nad glavo oz. od daleč, lahko večino teleskopskih škarij pregibate in jih tako individualno prilagodite.

SPLETNI KATALOG: več informacij o izdelkih

Tukaj raste trava

Priznajmo si, vsak ima različne zahteve za srce vrta, travo. Vseeno, ali ste zagovornik angleške trave brez plevela, ali pisanega travnika, vsaka zelena površina potrebuje določeno mero nege. Tipično orodje za vrt je kosilnica, brez katere bi marsikateri vrt izgledal precej divje. Profesionalci kosijo celo svojo travo do trikrat na teden. S pravo koso, škarjami za travo ali zmogljivo ročno kosilnico, lahko dosežete tudi neenakomerna mesta na vrtu.

Hitro pospravljeno

Biohort vrtne hiše za orodje se že več kot 40 let dokazujejo pri uporabi na prostem. Preprosta in hitra montaža s pomočjo natičnega sistema, podobno kot pri modularnem sestavljanju. Vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina poskrbi, da je vzdrževanje v celotni življenjski dobi odveč. Izbirate lahko med številnimi velikostmi in dodatnimi pripomočki. Z našim konfiguratorjem lahko modele AvantGarde, Panorama in HighLine že na spletu prilagodite glede na vaše želje. Tako je vaše malo in veliko orodje vedno na varnem in na svojem mestu. 

SPLETNI KATALOG: več informacij o izdelkih

 

( )