Vsi Vsi Impulz

Več prostora z Biohort

Biohort vrtna hiška Highline v temno sivi-kovinski barvi s stranskim nadstreškom je vsestransko uporabna hiška in nudi prostor za shranjevanje skirojev, žara in podobno.

#IMPULZ | Ne glede na to, ali gre za majhne predmete kot je orodje ali blazine za teraso, za športno ali vrtno opremo, savno ali domačo pisarno ali za shrambo motorja preko zime-Biohort vrtne hiške ponujajo pravo prostorsko rešitev. Družinsko podjetje iz Neufeldna v čudovitem Mühlviertelu izdela vse Biohort izdelke v Avstriji. Hiške za shranjevanje predmetov so narejene iz pocinkane jeklene pločevine Voestalpine in omogočajo dolgo življenjsko dobo brez vzdrževanja, obenem pa nudijo prostor za shranjevanje vseh predmetov, ki so nam običajno napoti.

Že Pika Nogavička si je prepevala: »Dom, ki mu ni para je moja vila Čira čara – če imate radi red, se vam poraja vprašanje: kam z vsemi dodatki? Tudi, če nimate domačih živali, se nakopiči veliko stvari, ki jih je potrebno pospraviti. Z vrtnimi hiškami za orodje Biohort je ta problem rešen.

Veliko izkušenj in iznajdljivosti

Zaradi dolgoletnih izkušenj pri obdelavi kovin so se pri Biohortu naučili, da je kupcem izredno pomembno hitro in preprosto sestavljanje izdelka. Tako so iznajdljivi tehniki razvili modularno konstrukcijo z natičnim sistemom, ki omogoča posebno hitro in preprosto montažo izdelka z le nekaj vijaki. Poleg tega pa kupec ob dostavi izdelka prejme podroben priročnik za montažo s fotografijami.

Stabilnost in dolga življenjska doba

V primerjavi s cenejšimi izdelki so Biohort vrtne hiške za orodje zelo stabile zaradi dvojne pločevine (snežna obremenitev do 150 kg/m², pri vrtni hiški CasaNova do 215 kg/m²). K temu pripomorejo tudi izpopolnjeni profili in uporaba vijakov iz inoxa. Za izdelke Biohort se uporablja samo metrični vijačni material iz inoxa, ki zagotavlja tudi po večkratni montaži in demontaži veliko stabilnost. Vrtne hiške za orodje Biohort vzdržijo moč vetra po Beaufort lestvici 12 od 12 oziroma moč vetra do 150km/h. To pomeni, da vam bi potrebno skrbeti za vašo pravilno pritrjeno vrtno hiško Biohort, tudi v primeru orkana. Vroče cinkana poliamidno žgana lakirana jeklena pločevina je tudi »nevnetljiva« po EN 13501-1 (razred „A1“). To vam zagotavlja največjo varnost in omogoča tudi postavitev hiške na požarno občutljivih mestih kot so kampi in podzemne garaže.

Vse ima svoje mesto

Prepričani smo, da bi bili strokovnjaki, kot je Marie Kondo (znana japonska organizacijska svetovalka), navdušeni nad Biohortom, vse najde svoj prostor zahvaljujoč številnim dodatkom. Police, obešalni kaveljčki ali celotne vrtne omare za orodje se lahko individualno in preprosto montirajo. Opcijsko lahko dodate okna, izolacijo in električne priključke, kar Biohort uvršča med najboljše dobavitelje sanjskih hišk.

Skoraj vse izdelke Biohort boste našli na naši spletni strani v partner portalu.

SPLETNI KATALOG: več informacij o izdelkih.

( )