Vsi Impulz

Brezžično napolnite mobilni telefon

Der Wireless-Charger ermöglicht das drahtlose Laden aller QI-fähigen mobilen Endgeräte. © A.S.A. Plastici

#IMPULZ | Inteligentno pohištvo z vgrajeno dodatno elektronsko opremo in različnimi možnostmi, je zelo priljubljeno in tako posledično naši domovi postajajo vedno bolj moderni in učinkovitejši. Del tega področja je tudi QI-polnilec, ki trenutno vzbuja veliko zanimanja. Brezžični polnilec omogoča polnjenje brez kabla vseh QI podprtih mobilnih naprav. Kupce prepriča predvsem dejstvo, da ni več potrebno iskati ustreznega adapterja in ni več kabla, kateri bi bil v napoto.

V kitajščini Qi pomeni življenjska energija. Brezžični polnilec Qi lahko preprosto in udobno vgradite v različne mizne površine. Preko indukcijske tuljave, ki reagira že na lahek dotik, se QI podprti pametni telefoni ali tablice polnijo z električno energijo. Tovrstna tehnologija je še dokaj nova, tako da se serijska proizvodnja indukcijsko podprtih telefonov šele začenja. Kljub temu se je že sedaj razvila podjetniška veja, ki zelo uspešno izdeluje in prodaja ovitke za indukcijsko polnjenje. Te ovitke lahko uporabite za vsak pameten telefon in ga tako spremenite v QI podprto napravo.


Velik napredek na pohištvenem področju

Brezstične polnilne plošče lahko vgradite v pisarne, sejne ali predsobe, v kuhinje, restavracije, hotelske sobe oziroma kjerkoli jih potrebujete. Vedno prisoten problem, kako in kje napolniti telefon, je sedaj odpravljen. Izdelki EVOline in Bachmann ponujajo različne in inovativne rešitve, za prav tako edinstvene načine uporabe. Brezžične polnilne postaje se lahko spremenijo v neopazni okrasni element ali pa povsem skrijejo v prostoru. Ta oblika tehnološke povezanosti je dodaten znak velikega napredka na področju pohištva.

Qi polnilec lahko pri obeh znamkah vgradite v standardne odprtine s Ø 80 mm. EVOline ponuja tudi skrito vgradnjo pod mizo oz. površino, tako da polnilca sploh ne opazite. Največja prednost tega načina vgradnje je v tem, da ni robov v katere bi se lahko nabirala umazanija ali skozi katere bi lahko vdrla voda.

 

SPLETNI KATALOG: več informacij o izdelkih

( )