Vsi Vpogled

Nova aplikacija v uporabi

Izvedite kako preprosto je naročiti potrošni in drobni material preko seznamov artiklov v partnerportalu in aplikacije za pametnem telefonu. © istockphoto.com/atiatiati

#VPOGLED | Nova aplikacija Schachermayer Scan je vsestransko uporabna. Prikazali vam bomo konkretne primere uporabe v praksi. Prejeli boste edinstven vpogled v izpopolnjeno upravljanje skladišča v mizarskem obratu. Izvedite več o tem, kako se preprosto je oskrbeti s potrošniškim materialom, vse preko seznamov artiklov v partner portalu, kot tudi preko aplikacije za mobilne naprave.

Začetni položaj: naš kupec je izkušeni mizarski obrat srednje velikosti, ki se je specializiral na izdelavo pisarniškega pohištva. Doslej je upravljal naročila in naročal potrošni material preko košarice v partnerportalu.

Izpopolnjeno z zbirko artiklov v partner portalu: mizar si je sestavil več seznamov artiklov in te prilagodil glede na svoje potrebe. Svoje sezname je določil po izdelkih: vijaki, tesnila, ročno orodje in okovje. V posamičen seznam si potem dodaja izdelke, katere redno potrebuje. V aplikaciji ima možnost tudi, da sam določi svoje standardne količine izdelkov, ki jih potrebuje. Sedaj lahko mizar, po potrebi označi posamičen izdelek ali celotne sezname in jih zbira v košarici. Naročilo se posreduje podjetju Schachermayer v obdelavo šele, ko kupec sezname ali izdelek sprosti v košarici.

Dodelano skladiščenje z oblikovalcem etiket: mizar si lahko z lastnimi etiketami ustvari pregledno razporejeno skladišče. V ta namen naj uporablja oblikovalec etiket, katerega najdete v partnerportalu. Na podlagi že ustvarjenih predlog je izdelava etiket povsem enostavna in hitra. Etikete izdelkov se izdelajo iz že sestavljenih seznamov in se sedaj samo še natisnejo na tiskane predloge etiket, vključno s svojimi standardnimi količinami naročanja in številko materiala.

Dodelano z novo aplikacijo Schachermayer Scan v OSNOVNEM načinu:
Nato, ko je kupec namestil nalepke v svoje skladišče, lahko sedaj željene izdelke skenira preko nove aplikacije kar s pametnim telefonom. To ne deluje le z etiketami, temveč tudi s črtno kodo EAN, neposredno na izdelku. Navedene količine na etiketi se prenesejo. Pri tem opravlja vse naloge »brez povezave«, saj v telefonu ni SIM kartice in v skladišču ni nameščene WLAN povezave. Ko je v dosegu brezžičnega interneta, se podatki samodejno prenesejo v košarico partnerportala.

Nasveti za uporabo: najhitrejša pot do lastnega seznama artiklov
Na zahtevo prejmete s strani podjetja Schachermayer izpis kupljenih izdelkov v določenem obdobju. Ta seznam vaših izdelkov je zbran v excel tabeli, katero lahko nato neposredno uvozite v vaš seznam artiklov v partnerportalu. Se razume, da lahko seznam še naknadno urejate, dodajate ali odstranite izdelke. Tako lahko vse vnesene izdelke skenirate s pametnim telefonom. Za izpis izdelkov prosimo, da se obrnite neposredno na naše prodajalce v pisarni in na terenu.

Naši svetovalci vam z veseljem svetujejo o različnih individualnih možnostih uporabe aplikacije v vašem obratu/podjetju.
 

VEČ INFORMACIJ: seznam artiklov v partner portalu

 

Prenesite si aplikacijo Schachermayer Scan

Do trgovine GooglePlay
Do trgovine za iOS-naprave

( )