Vsi Impulz

Višinsko nastavljive pisalne mize

© Hettich

#IMPULZ | Uporaba nastavljivih pisalnih miz je vedno bolj zastopana v pisarnah in poslovnih prostorih – manj težav s hrbtom, manj bolniških dni, večja učinkovitost pri delu in zadovoljnejši zaposleni. Povpraševanje narašča, zato je podjetje Hettich svoj modularni sistem LegaDrive nadgradil z različico Eco–višinsko nastavljive mize z elektro-motorji.

Izmenično pokončno in sedeče opravljanje dela prepreči bolečine v hrbtu in bolezni, povezane s sedečim delom. Sistem nastavljivih miz LegaDrive pripomore k manjši bolniški odsotnosti. Višinsko nastavljive pisalne mize postajajo vedno bolj priljubljene, saj omogočajo hrbtenici prijazno delo, med tem ko sedite ali stojite. Sistem LegaDrive nudi edinstvene možnosti oblikovanja zahvaljujoč modularnemu sistemu. Ne glede na to, ali gre za klasične pravokotne mize, velike kotne mize ali visokokakovostne konferenčne mize, sistem LegaDrive ne pozna meja.

 

Pregled tehničnih podatkov

Višinsko nastavljivo mizno podnožje z elektro motorjem:

•  Hod 675 mm.

•  Nastavitev višine od 620 do 1295 mm.

•  Pogon je v celoti vgrajen v dvižni steber.

•  Nosilnost hoda: 2–3 stebra po 120 kg

   na steber + 40 kg.

•  Izjemna stabilnost celotnega sistema brez prehoda –  do 12 natančno sinhroniziranih stebrov.

 

LegaDrive Eco

Cenovno atraktivna, okolju prijazna različica sistema LegaDrive je LegaDrive-Eco podjetja Hettich. Sistem je opremljen z elektro–motorji. Je preprost za dvigovanje in ima stabilne dvižne stebre z udobnim 500-milimetrskim hodom. Ima skriti brezstopenjski in tihi pogon. Zaradi različnih možnosti namestitve sistema imate tudi različne možnosti postavitve pohištva.

 

Smart Tray

Sedaj lahko pospravite vse predmete, ki jih uporabljate v vsakdanu, na eno mesto. S predalom SmarTray podjetja Hettich imate sedaj na voljo inteligentni sistem shranjevanja, ki se prilagodi različnim okoliščinam uporabe. Namestitev pod pisalno mizo ali v omari je zelo preprosta in udobna za uporabo. Lahko ga tudi zaklenete in tako zaščitite osebne predmete.

 

SPLETNI KATALOG:  več informacij o izdelkih LegaDrive
VEČ INFORMACIJ:  več informacij o predalu SmarTray

( )