Vsi Vsi Impulz

Hipso: preprost in eleganten

Hipso je kvadratna svetilka z nevidnim, pametnim jedrom, v katerem se skriva prefinjenost svetilke. © Domus Line

#IMPULZ | Red je polovica uspeha. Bolj ko je prostor urejen in minimalističen, bolj brezčasen in umirjen se bo zdel ambient. Z novo linijo svetilk Hipso znamke Domus Line je zdaj mogoče dnevni prostor ali kuhinjo premeniti v čist, umirjen prostor, hkrati pa tudi eleganten. Strokovnjakom za razsvetljavo je uspelo razviti modularni sistem, v katerem je mogoče posamezne elemente povezati med seboj.

Hipso je kvadratna svetilka z nevidnim, pametnim jedrom, v katerem se skriva prefinjenost svetilke. Tako obliko svetilko določa samo svetloba. Sredina svetilke je lahko odprta, pokrita ali pa se v traku nahaja senzor na dotik, ki prilagodi svetlobo potrebam uporabnika in s tem tudi njegovo dobro počutje. Minimalistična in kvadratna oblika svetilke, bodisi za vgradnjo s površino ali nadgradnjo, poskrbi, da kuhinjske police, vitrine ali knjižne police postanejo prava paša za oči.

Zatemnitev in dotik

Svetilka Hipso D-Motion ima svetlobni vir, ki mogoča tako dinamično kot postopno nastavitev barve temperature svetilke s pomočjo daljincev. TDM izvedba svetilke Hipso je opremljena s stikalom na dotik, ki je varno za uporabo tudi z mokrimi prsti npr. v kuhinji ali kopalnici. Vsi modeli Hipso so v lakiranih različicah na voljo v jeklu in črni Touch barvi. Za porazdelitev svetlobe je pri seriji Hipso vgrajen v ohišje svetilke svetlobni obroč z zmanjšanim prerezom. Možne so številne konfiguracije. Svetilka se vgradi v utor ali v zato namenjen žepek. Vsak modul je mogoče kombinirati s standardnimi napajalnimi deli ali s sistemi za nastavitev svetlosti in barvne temperature. S svetilko z energijsko učinkovitostjo razreda G je mogoče oblikovati impresivne svetlobne kompozicije in očarljive svetlobne učinke.

 

SPLETNI KATALOG: Domus Line Hipso

( )