Vsi Vsi Vpogled

Spletni iskalnik, kdor išče, ta najde

Z izboljšano funkcijo iskanja, se vam pregledno prikažejo ustrezni rezultati. © SCH

#VPOGLED | Funkcija iskanja, s hitrim, preglednim in predvsem ustreznim prikazom iskalnih rezultatov, je temelj dobre spletne trgovine. Zato smo tudi središče našega spletnega kataloga, namreč iskalnik, temeljito preoblikovali. Novi iskalnik vam sedaj ponuja bistvene prednosti pri iskanju želenega artikla in tako zagotovi prepričljivo nakupovalno doživetje. Novi iskalnik v spletnem katalogu je že aktiven.

Ustrezni iskalni rezultati

Nova funkcija iskanja vam prinaša natančne in podrobne iskalne rezultate. Kupci lahko tako hitro in preprosto najdejo želeni izdelek, ne da bi morali dolgo iskati. Primer: iščete vrtalnik znamke Festool. Vnesete iskalni niz „vijačnik“ in „Festool“ v iskalno okence in takoj prejmete ustrezne rezultate za vašo poizvedbo.
 

Polje s predlogi, pomoč za vas

Ni vam več potrebno vnesti celotnega iskalnega niza, zadošča že nekaj prvih črk. Funkcija prepozna že po prvih črkah kaj iščete. To je interaktivni element, ki pomaga uporabniku, da bistvene nize ali imena izdelkov vnese hitreje in preprostejše. Uporabniki lahko tako neposredno izberejo izdelke ali hitreje skočijo k določeni skupini izdelkov in tako svoje iskanje še bolj izpopolnijo.

Izboljšanje filtrov za posebno iskanje

Iščete na primer vbodno žago znamke Bosch ali Festool, tako lahko s klikom na posebni iskalni filter (pri strukturnih skupinah s simbolom lija) v bodoče izberete tudi po več znamk ali drugih filtrov (na primer število voltov ali podobno).

( )