Vsi Vsi Impulz

Notranja vrata več kot samo prehod

Brezčasna oblika in izredno kakovostni materiali ustvarjajo ambient dobrega počutja. © SOLIDO/Schachermayer

#IMPULZ | Notranja vrata določajo ambient kot tudi slog notranjih prostorov ali stanovanja. Brezčasni poudarki v moderni obliki dajejo prostoru določeno karizmo. Moderne ideje ali klasične oblike se kombinirajo s toplim lesom ali hladnim steklom. Občutek za pravi slog ustvarja v prostoru harmonično ravnovesje. Prefinjene krivine, okrasne letvice ali strukturirane površine dajejo vratom poseben čar in omogočajo diskretne, a učinkovite možnosti oblikovanja prostora.

Z različnimi linijami izdelkov so izpolnjene vse potrebe na področju vrat. Solido ponuja z modeli Creative, Stil in Smart Solido široko paleto modelov. Modeli, naj bodo to moderni, brezčasni ali elegantni, se popolnoma prilegajo vsakemu ambientu.

 

Trend in oblika

Od masivnih lesenih vrat z ali brez izreza do drsnih in notranjih vrat, pa vse do vhodnih vrat, vse z najnovejšo tehniko. Možne so tudi posebne aplikacije, kot je prečno furniran razpokan videz. Modeli iz serije Solido Smart CPL prepričajo z visokokakovostnim videzom in inovativnim materialom. CPL-kontinuirano stiskan laminat (Continuous Pressure Laminate) je material (imitacija lesa), ki se izdeluje tako, da se potiskan papir z vezivno smolo v slojih stiska skupaj. Ta površina je zaradi smole zelo odporna proti poškodbam (obraba, praske) in je neobčutljiva na blage kisline, baze, razredčila in umazanijo ter obstojna na svetlobo, zato je CPL-površina idealna za izdelavo vrat in podbojev. Notranja vrata s krom ali črno obarvanimi okrasnimi letvicami so zdaj na voljo tudi v vseh CPL-dekorjih.

 

Notranja vrata 2021

Seveda najdete najnovejše trende tudi v novem katalogu Innentüren 2021. Največ povpraševanja je trenutno po steklenih drsnih vratih, ki segajo od tal do stropa. Takšen koncept vrat ustvarja prostor in sprosti notranje strukture prostora. Zaradi visokih prehodov se zdi, da je prostor večji. S tehnično prefinjenostjo in šarmantno obliko so steklena drsna vrata odlični stilski element, ki svoj učinek obdržijo leta in desetletja. Steklena vrata so zdaj na voljo tudi v barvah black shine (siva) kot tudi v black dark (neprosojna). Inovacije, kot so te, odpirajo popolnoma nove možnosti ustvarjanja posebnega ambienta v prostoru. Ne glede na to, ali se odločite za zasteklitev, steklena vrata ali steklena drsna vrata, novi barvni akcenti delujejo brezčasno in diskretno. Vsa okovja in zasteklitve najdete v novem katalogu Innentüren 2021.

SPLETNI KATALOG: Innentüren 2021

 

( )