Vsi Vpogled

Nova spletna stran

Shot of a young woman working on a computer while sitting at a desk in her home office

#VPOGLED | Zagotovo ste jo že videli: našo novo spletno stran. Od konca leta 2019 se je podjetje Schachermayer predstavilo na svetovnemu spletu v novi podobi: preglednejša in poenostavljena stran, optimizirana za mobilne naprave, uporabniku prijaznejša in na voljo v (skoraj) vseh SCH jezikih. Z veseljem vas pospremimo skozi širni rumeni spletni svet.

Na začetni strani nove spletne strani lahko neposredno dostopate do najpomembnejših informacij o podjetju Schachermayer na enem mestu. Preko neposrednih povezav lahko dostopate do partner portala, celotnega asortimana v spletnem katalogu, ponujenih storitev, najnovejših novic, informacij o podjetju in kariernih priložnosti.

Naša spletna stran je optimizirana za mobilne naprave, kar zagotavlja udobno brskanje in branje preko pametnega telefona. Celostna oblika spletne strani je uporabniku prijazna, pregledna in jasno strukturirana.

 

Storitve na enem mestu

Z enim klikom ste v zavihku partner portal ali v novicah, preko izdelkov ali storitev.

Razumemo se kot ponudnik storitev in vas podpiramo z dodelanimi storitvami na področju nabave, izdelave in ekonomične logistike. Pri tem so nam pomembne individualne rešitve, novi načini in hitra izvedba.

Prek naše začetne spletne strani lahko neposredno dostopate do podrobnega pregleda ponujenih storitev podjetja Schachermayer:

Logistika

  Dostava na gradbišče.

Procesi

  Partnerportal.

Izdelava

  Rezanje po meri, profesionalna tehnika zaklepanja.

 

Neposredno do zavihka partner portala

Dostop do partner portala je mogoč preko glavnega menija (gumb desno zgoraj) in preko neposrednih povezav na spletnem katalogu do posameznih kategorij izdelkov. Hitro, pregledno in optimizirano za mobilne naprave. Kot že poznano, lahko dostopate do vseh storitev spletnega kataloga, kot so katalogi, košarica, seznami artiklov in oblikovalec etiket.

Dostop do treh najpomembnejših področij: podjetje, kariera in partner portal/spletni katalog vam je omogočen preko glavnega menija na spletni strani.

Pod rubriko »Aktualno« vam neprestano, kot že doslej, omogočamo vpogled v podjetje, impulze in navdih, kot dodatek pa poročamo o zanimivih projektih iz prakse naših kupcev. Z neprekinjenim kategoriziranjem izrazov #vpogled, #impulz in #praksa v vseh medijih podjetja Schachermayer – od tiskane do digitalne izdaje, se uporabnik tako lažje orientira in hitreje pridobi pregled nad vsebino.

Do področja kariere na novi spletni strani lahko dostopate preko začetne strani, kjer na enem mestu hitro najdete vse potrebne informacije na temo »delovna mesta«.

Nova spletna stran podjetja Schachermayer vam je na voljo v skoraj vseh SCH jezikih, za skupaj 31 prodajnih mest, vključno s podrobnimi kontaktnimi podatki in obratovalnimi časi.

( )