Vsi Vpogled

Tako izgleda naš vsakdanjik s Korono

#VPOGLED | Naša parkirna mesta za stranke so bila zapuščena. Vse se je spremenilo, situacija v kateri smo se znašli je bila nepoznana. Predvsem smo pogrešali osebni stik in komunikacijo z vami, našimi kupci – svetovanje v razstavnem salonu in redni pogovori na licu mesta pri vas v obratu. Zaupali vam bomo kako je izgledal naš delovnik v tem času.

Naše družinsko podjetje je takoj po izbruhu korone uvedlo vse potrebne ukrepe in interne delovne pogoje za zaščito naših zaposlenih, dobaviteljev in strank. Tudi v našem podjetju smo uvedli delo od doma, skrajšani delovni čas in naše zaposlene smo morali tudi poslati na čakanje na delo.

Izredno stanje je s seboj prineslo tudi številne izzive. V tem času so jih naši sodelavci premagali in se izkazali. Posebno ponosni smo na naše sodelavce na terenu – »oni so držali podjetje nad vodo«. V vsakdanjiku s korono, se je na splošno razvil timski duh v novi obliki, ki je neodvisen od običajnega delovnika. Ohranjali smo stike, izmenjava podatkov preko digitalnih medijev je delovala zanesljivo in moderne tehnologije smo vpleti v delovni proces. Marsikdo je med tem obdobjem zagotovo spoznal še kakšno nepoznano orodje in se tako pri svojem delu razvil tudi na osebni ravni. Prepričani smo, da nam je ta kriza prinesla marsikaj pozitivnega, kot tudi novo znanje in spretnosti.

Od sredine aprila ponovno obratujemo v običajnih tirih, a seveda v okviru potrebnih zaščitnih ukrepov (nošenje zaščitne maske in redno razkuževanje rok) in upoštevanja pravil medsebojnih odnosov (ohranjanje varnostne razdalje).

V ta namen vam je pred vstopom v naš prodajni salon na voljo razkužilno sredstvo, prosimo da ste odgovorni do ostalih in ga uporabite. Prav tako je vstop v salon mogoč samo z nošenjem zaščitne maske.

V prihodnost zremo pozitivno in skupaj z našimi zaposlenimi bomo te težke čase, polnih izzivov, zagotovo premagali in se na prihajajoče razmere ustrezno ter premišljeno odzvali.

( )