Vsi Impulz

Nega tal s sistemi lakov Woca Master

© Woca

#IMPULZ | Tla podelijo prostorom dušo, toliko bolj pomembna je prvotna obdelava površine. Novi sistem lakov Master podjetja Woca – novo v Schachermayer sortimentu – ponuja celostno rešitev za vse talne mojstre in notranje arhitekte. Podjetje Schachermayer vam ponuja vse izdelke, kot tudi pribor, za varno in higienično delo.

Kakovost in čas kriterija, ki sta za vsakega strokovnjaka polaganja podov dandanes odločilna. Laki Master podjetja Woca so izdelani na vodni osnovi, se zelo hitro sušijo, tako je można zelo hitra nadaljnja obdelava poda.

 

Tehnologija Cross Link omogoča nastanek na obrabo odpornejše površine, poleg tega smo lake z višjo odpornostjo na kemikalije preizkusili v številnih vsakodnevnih situacijah, kot so polita kava, rdeče vino, coca-cola, milo ali maščoba. Sistem lakov Master ne preseneča le s tehničnimi prednostnimi, temveč serija lakov izpolnjuje  tudi različne zahteve s številno izbiro stopnje sijaja.

 

Lake nanese z valjčkom. Za higienično in varno delo, morate nositi ustrezno delovno zaščitno opremo, za to so potrebne rokavice, maska za fini prah in zaščitna očala. Za izbiro ustreznih izdelkov, glede na vaše potrebe, so vam z veseljem na voljo naši prodajni svetovalci v prodajnem salonu ali na terenu in posamični strokovni oddelki.

 

Varno in higienično

Sistem lakov Woca:

•  Polnila Master se uporabljajo za zapolnitev rež npr. pri starejših podih iz masivnega lesa.

•  Primerji Master ustrezno pripravijo površino.

•  Laki Master omogočajo brušenje in sesanje že po nekaj urah.

•  Čistila Master se uporabljajo za čiščenje in nego poda.

 

SPLETNI KATALOG: informacije o izdelkih najdete tukaj.

( )