Vsi Impulz

Udobno in brez ovir

© Granberg

#IMPULZ | Švedsko družinsko podjetje Granberg se je od svoje ustanovitve kot mizarstvo, leta 1870 razvilo v uspešno in priljubljeno podjetje, ki se ukvarja z notranjim oblikovanjem. V sedemdesetih letih 20. stoletja so storili odločilen korak v smer modernega kuhinjskega oblikovalnega podjetja, s svojo prvo prilagodljivo kuhinjo in motoriziranimi dvižnimi sistemi. Vse od tega trenutka dalje so se osredotočili na izboljšanje udobja in ergonomičnost kuhinjske opreme. Izdelki niso po meri prilagojeni le namenu, temveč tudi uporabniku.

Ergo kuhinje podjetja Granberg so prevzele pionirsko vlogo na področju lahko dostopnega pohištva v kuhinji, povsem pohištva brez ovir. S pritiskom na gumb lahko nastavite omare, delovno pulte in predale na ustrezno višino. Iznajdljivost je podjetje popeljalo do vodilnega mesta na tržišču inovativnih dvižnih sistemov za zasebne in poslovne zgradbe.

Izmed številnih uporabnih izdelkov podjetja Granberg, vam bomo tokrat prestavili motorniziran nastavljiv dvižni mehanizem za omare InDiago. Dvigalo lahko preprosto upravljate in ga lahko brezstopenjsko spustite čisto do roba delovnega pulta. Ne zasede veliko prostora, zato ga lahko uporabite tudi v že obstoječih kuhinjskih elementih. Tudi podelementne svetilke ni potrebno odstraniti, saj na omari sami ni potrebno veliko spreminjati. Vgrajeni mehanizem vrat omogoča sočasno samodejno odpiranje vrat s spustom omare. Pri dvigu se vrata ponovno samodejno zaprejo. Tako se kuhinja za ljudi, ki so odvisni od prilagodljivih elementov, oblikuje v odlično delovno območje, kjer jim ni potrebno sklepati kompromisov.

Se razume samo po sebi, da lahko vrata tudi ročno upravljajte, tako ste pripravljeni na vse situacije.

 

Varnost in udobje

Vgrajeni varnostni sistemi poskrbijo za tekoče delovanje in zagotavljajo preprosto ter varno uporabo dvigala za omare InDiago. Na voljo so vam dvigala za elemente z višino od 70 cm oziroma 85 cm, globino med 26 in 31 cm ter širino med 50 in 100 cm.

 

Visoka mera prilagodljivosti omogoča uporabo v elementih skoraj vseh običajnih kuhinjskih proizvajalcev. Tako lahko v prihodnosti vsak opravlja vsakodnevne opravke v kuhinji, brez nevarnih lestev in bolečin v križu. Prav tako lahko zmanjšate tveganje nesreč v gospodinjstvu.

Središče pozornosti podjetja Granberg je celotna kuhinja, zato vas z nepogrešljivo novostjo, Centerlift 960 pripelje korak bližje k popolnoma dostopni kuhinji brez ovir in posledično k večji varnosti. Posebno starejši in gibalno ovirani ljudje imajo težave z običajnimi višinami in kuhinjskimi postavitvami, ki jih preveč izmučijo in katere običajno povzročajo bolečine in hude obremenitve pri njeni uporabi. V tem primeru vam na pomoč priskoči dvižni mehanizem Centerlift podjetja Granberg.

 

Odlična usklajenost

Z ustrezno nastavljeno delovno višino, je vsako kuhinjsko opravilo užitek. Dvigalo za kuhinjske otoke lahko s pritiskom na gumb, brezstopenjsko nastavite po višini in ga prilagodite vašim potrebam. Dvigalo Centerlift je univerzalno, tako da ga lahko vgradite v vsako kuhinjo, tudi opremite ga lahko po vaši želji, s pomivalnim koritom ali poljubno kuhalno ploščo.

 

Številne različice vam tako ponujajo širok spekter uporabe. Centerlift vam je na voljo z globino od 54,8 cm do 118 cm. Širina pa lahko, glede na izbrano različico, znaša od 114,8 cm pa vse do 274,8 cm.

 

Lastnosti in prednosti

• Nastavljiv po višini od 70 do 110 cm (brez kuhinjske plošče).

• Nosilnost znaša 200 kg.

• Dvižni okvir vam dostavimo že montiran, tako ga lahko prilagodite po lastni želji s koritom, predali, ličnicami in kuhalno ploščo.

• Vgrajena zaščita pred poškodbam prstov.

 

 

Koristni nasveti

• Dobava obsega okovje za pritrditev kuhinjske plošče.

• Lahko se vgradijo korita z globino do 120 mm.

• Elektronika in motorji »Plug and Play«.

• Stransko porazdelitev motorjev lahko sami določite.

 

SPLETNI KATALOG: več informacij o izdelkih.

SPLETNI KATALOG: več informacij o Centerlift.

( )