Vsi Impulz

Higienska kljuka

© FSB

#IMPULZ | Kolikokrat na dan sežete po kljuki vrat, oken ali ročajev? Pogosteje, kot se zavedate.

Tja kamor roke segajo, hodijo virusi in bakterije z roko v roki. Temu napraviti konec, se je odločilo podjetje FSB in predstavilo več rešitev v svojem programu, z namenom zmanjšati tveganje okužbe, še posebej v tem kritičnem času pandemije.

Bron z zlitino bakra in cinka premore vrsto presenetljivih lastnosti. Najbolj izstopajoča prednost je antimikrobni učinek materiala, ki nudi aktivno zaščito pred okužbami. Poleg tega je bron izredno odporen na obrabo in preprost za negovati. Na bronasti površini mikrobi hitreje odmrejo in njihovo število se učinkovito zmanjša zaradi visokega deleža bakra. Bakreni ioni se iz materiala tvorijo vedno na novo in tudi mikrobom, ki so odponi na številna zdravila, odvzame hranilno podlago, kjer bi lahko upevali.

 

Nastavek kljuke za podlaket

Glede na trenutne razmere vam podjetje FSB ponuja posebni nastavek za kljuko iz umetne mase, ojačanim s steklenimi vlakni, s katerim lahko sedaj vrata s podlaktjo odpirate in zaprete. Uporabite ga lahko na vseh običajnih kljukah. Izdelkom podjetja FSB iz inoxa in aluminija, je čistoča že temeljna lastnost. Uporabljajo se predvsem tam, kjer je zelo pomembna higiena in to dosežejo z novim antibakterijskim premazom za površine. Njihov zaščitni premaz FSB Anti-Infection Coating (AIC) zmanjša število mikrobov, ki so odporni na številna zdravila in povzročajo bolezni za 99,99 odstotkov, certificirano po ISO 22196:2011.

 

SPLATNI KATALOG: več informacij o izdelkih najdete tukaj

( )