Vsi Vsi Impulz

Vklopi turbo!

#IMPULZ | Orodjarski uporniki iz podjetja Wera so si zadali cilj razviti izvijač, ki je neverjetno hiter ter natančen in omogoča močno vijačenje. Rezultat je, izvijač Kraftform Turbo, ki ni le hitrejši od običajnih izvijačev, ampak tudi močnejši. Vijačenje pospeši na mehanski način, brez elektrike.

Izvijač Kraftform Turbo je opremljen s preklopnim planetarnim pogonom. Pogon je vgrajen v ročaj izvijača in za štirikrat poveča delovno hitrost! En obrat ročaja sproži štiri obrate stebla. Funkcijo Turbo lahko poljubno vklopite in izklopite s pritiskom na gumb. Funkcijo je priporočljivo izklopiti za fine nastavitve in za končno privijanje ali odvijanje vijaka z velikim vrtljivim momentom. Trpežna zasnova planetarnega pogona iz jekla ne potrebuje dodatnega vzdrževanja in zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka.

Izvijač Kraftform Turbo je zasnovan kot držalo za nastavke, ki zagotavlja izjemno prilagodljivost. Zaradi funkcije Rapidator je nastavke mogoče neposredno nastaviti v držalo in jih odstraniti s potiskom, samo z eno roko. Električna izvedba novega ročaja Kraftform Turbo z 9 mm šestkotnim nastavkom za posamična preizkušena menjalna stebla Wera-VDE poskrbi za uspešno delo tudi pod napetostjo.

SPLETNI KATALOG: Več informacij o izdelku najdete TUKAJ: izvijač in 18-delni set

NASVET: naveden dodatni pribor boste našli tudi v podrobnem pogledu izdelka kot na primer:  

Dodatki: WERA Bitbox
Priporočamo: WERA Joker
Nadgradnja: set WERA Turbo VDE

 

( )