Vsi Vsi Impulz

Novi svet barv podjetja FSB — dobro oblikovan trojček

© FSB

#IMPULZ | Izdelovalec okovja FSB je razširil svojo ponudbo z uvedbo barvnega sistema 63 arhitekturnih barv Les Couleurs® po Le Corbusierju. Material, oblika in barva, trojček, ki odpira nešteto možnosti oblikovanja. Rezultat premišljenega medsebojnega sodelovanja je kakovostna oblika izdelkov, ki so všečnega videza in prijetni na dotik. Z družino izdelkov FSB 1267 in barvnim sistemom 63 arhitekturnih barv po Le Corbusierju imajo načrtovalci svobodo pri uresničevanju individualnih barvnih konceptov.

Barva se človeka dotakne, ustvarja vzdušje in orientacijo v prostoru. Poudari del prostora ali pa prostor harmonično poveže v celoto. Včasih je neopazna, včasih pa pritegne našo pozornost. V najboljšem primeru zaradi njene spretne uporabe pride stavba, prostor ali predmet do izraza.
 
Na trgu je veliko barvnih sistemov s skoraj neskončnim številom barvnih odtenkov kar oteži izbiro. Kar se v praksi zdi čudovito barvito, še zdaleč ni posrečena barvna kombinacija. Z Le Corbusierjevo Polychromie Architecturale barvno lestvico FSB ponuja barvni svet za izbrane izdelke, s katerim lahko arhitekti, načrtovalci vedno zadenejo pravi barvni ton. Kar je všečno, je vedno prava izbira.

( )