Vsi Impulz

Popolnoma varno

Izdelki so fotografirani v posebej zasnovanem 360° foto studiu.

#IMPULZ | Uporaba najnovejše tehnologije, da našim strankam omogočimo najboljši vpogled v našo ponudbo izdelkov, je filozofija podjetja, ki jo zagovarjamo. V našem posebej zasnovanem 360° foto studiu izdelkov ne fotografiramo samo od sprednje in zadnje strani ampak iz različnih zornih kotov. Tako pride do izraza tudi naš asortiment zaščitnih delovnih oblek.

Tema zaščita pri delu je v zadnjem času zelo pridobila na veljavnosti. Število nesreč pri delu se je v zadnjih desetih letih zelo zmanjšalo. Da bi tako tudi ostalo, podjetje Schachermayer išče in razvija vedno nove rešitve na področju zaščite pri delu.

 

Od glave do pete

Osebna zaščitna oprema vedno bolj tendira k temu, da postaja vedno bolj osebna. Pri izbiri ustreznih zaščitnih oblačil igrajo številni dejavniki pomembno vlogo, ne glede na to, ali gre za barvo, material ali kroj oblačil. S 360° predstavitvijo izdelkov imate možnost si ogledati izdelke tudi v spletnem katalogu z vseh strani.

Varno za vas

Osebno zaščitno opremo delavci uporabljajo ali nosijo, da se zaščitijo pred nevarnostmi pri delu. Opremo mora zagotoviti delodajalec. Podjetje Schachermayer vam ne nudi samo zaščitno opremo izredne kakovosti, funkcionalnosti in varnosti, temveč vam individualno sestavi paket osebne zaščitne opreme vključno z vsemi potrebnimi certifikati. To lahko izkoristite tudi za individualno promocijo vaše blagovne znamke. To krepi podobo vašega podjetja in njegovo promocijo. Na vsa oblačila, ki jih kupite pri nas, vam lahko podjetje Schachermayer natisne ali naveže logotip po vaši izbiri.

Na mestu

Zaščitna delovna oprema je razstavljena v naši razstavnih salonih, kjer lahko opremo, čevlje in dodatne izdelke tudi preizkusite. Naši prodajni svetovalci vam bodo z veseljem svetovali. 

SPLETNI KATALOG: več informacij o izdelkih

( )