Vsi Vsi Impulz

Postelje à la carte

Posteljni sistem Eusebia ima tesno oblazinjeno posteljno dno, ki je idealno za vzmetnico Boxsping. © ADA

#IMPULZ | Posteljna sistema Eusebia (postelja Boxspring) in Eugenie (zakonska postelja) navdušujeta s finimi oblikovnimi podrobnostmi, predvsem pa s široko paleto možnosti individualne kombinacije. Izbirate lahko med izredno kakovostnimi tkaninami, različnimi posteljnimi nogami in vzglavji. Postelje so na voljo v različnih velikostih, zato so primerne tako za majhne kot velike prostore.

 

Posteljni sistem Eusebia je idealna izbira za vse, ki imajo radi udobje postelj Boxspring. Podjetje Schachermayer zato ponuja tudi ustrezne izjemno kakovostne vzmetnice, ki v kombinaciji s posteljnim sistemom Eusebia poskrbijo za blagodejen spanec. Lahko pa se odločite za klasični posteljni sistem dvojne postelje Eugenie, ki je prav tako odlična osnova za sproščujoče noči. 

Pri obeh posteljnih sistemih je v centru pozornosti vzglavje in narekuje videz postelje. S pritrditvijo na posteljni okvir, vzglavje z dekorativnim šivom v sredini ali elegantno vzglavje z gumbi lahko izbirate med tremi različnimi vzglavji, ki dajo postelji občutek, kot da lebdi. Vsa vzglavja so prijetno, mehko oblazinjena. Ko je izbran slog, lahko poleg kombinirate še ustrezne posteljne nogice in prevleko iz tkanine ali usnja.

Pri podjetju Schachermayer so na voljo tudi posteljna dna in zelo kakovostne vzmetnice za oba posteljna sistema. Za več informacij povprašajte naše prodajalce. Z veseljem vam bodo svetovali. 

Posamezni sestavni deli  

  • Razpoložljive velikosti: 90/100/120/140/160/180/200 x 200 cm
  • Vsi trije vzglavniki so primerni za širino postelj 90, 100, 120, 140, 160, 180 in 200 cm.
  • Zamenljive posteljne noge (izbirno).
  • Izbirate lahko med 24 različnimi vrstami tkanin in 11 barvami umetnega usnja. 

SPLETNI KATALOG: 

Posteljni sistem Eugenie 

Posteljni sistem Eusebia

( )