Vsi Vsi Impulz

NOVO: izjemno trpežni varnostni čevlji Jori

Čevlji Jori nudijo prednosti vsem, ki dnevno prisegajo na udobje in varnost, vendar kljub temu pa ne želijo zanemariti modnega vidika obutve. © Jori

#IMPULZ | Čevlji so udobni za nošenje. Jori nemški proizvajalec delovnih čevljev in škornjev je že več kot 150 let sinonim za zanesljivost in varnost, udobje in popoln dizajn. Čevlji blagovne znamke Jori so zdaj na voljo tudi pri podjetju Schachermayer.

Obrtniki in industrijski delavci iz Porurja (Ruhrgebiet) že dolgo poznajo zaščiten znak ščita z vitezom, zdaj pa je delovni čevelj Jori na voljo tudi v Avstriji. Čevlji Jori, zvesti motu »sodobno in funkcionalno«, nudijo prednosti vsem, ki dnevno prisegajo na udobje in varnost, vendar kljub temu pa ne želijo zanemariti modnega vidika obutve. Navsezadnje je gibanje, ki ne utrudi, izjemno pomembno za varnost pri delu.

Novost pri podjetju Schachermayer

Jori je hčerinska blagovna znamka podjetja Elten in od nedavnega na voljo tudi v Avstriji, v podjetju Schachermayer. V ponudbi boste našli nizke varnostne čevlje in škornje v različnih modelih: od športnih modelov Flex Green Low do Speedy Boa. Vsi modeli spadajo v varnostno kategorijo S3.

Čevlji Jori so opremljeni s številnimi posebnostmi: npr. z zračno tekstilno podlogo za prijetno klimo, s sistemom BOA® Fit, ki zagotavlja natančno zategovanje in prileganje čevlja nogi ali pa z nedrsečim podplatom, ki je primeren za hojo po gladkih površinah v halah in delavnicah. Čevlji Jori so na voljo v različnih barvah in tako vam prinašajo barvo v delavni vsakdan.

Pravilna nega

Pomemben nasvet za dolgo življenjsko dobo vaših najljubših čevljev: čevlje je potrebno po uporabi vedno dobro prezračiti in posušiti. Iz čevlja vzemite notranji vložek in odvežite vezalke. Čevljev nikoli ne sušite na radiatorju, preblizu peči, v avtomobilu ali v prtljažniku.


SPLETNI KATALOG: Jori varnostni čevlji

( )