Vsi Vsi Impulz

NOVO: Benthaus: plemeniti mat

Benthaus prepriča s plemenitimi materiali in mat površinami ter so tako v vsaki kuhinji prava paša za oči. © Benthaus

#IMPULZ | »Preprostost je najvišja stopnja popolnosti«, kar je vedel že Leonardo da Vinci. Tako žlahtna oblika serije izdelkov Benthaus ne navdušuje samo z minimalističnim videzom. Matirana steklena površina indukcijskih kuhalnih plošč v kombinaciji z elegantno vgrajeno napo je nekaj posebnega. In če je kuhanje namenjeno vsem čutom, edinstvena oblika izdelkov Benthaus poskrbi za oči, nos, ušesa in roke. Podjetje Schachermayer tako svojo, že tako široko paleto kuhinjske opreme dopolnjuje s serijo kuhinjskih aparatov Benthaus. Izdelki so zdaj na voljo tudi pri nas.

Visoko kakovostni materiali, privlačni videz in prijetni na dotik, to so značilnosti kuhalnih plošč Benthaus. Od konkurence se ne razlikujejo le po posebni matirani površini iz finega stekla Schott, ki v dizajnersko kuhinjo vnesejo pridih razkošja. Nemška blagovna znamka je pomenka za znanje in izkušnje na področju razvoja in proizvodnje kuhalnih plošč ter kuhinjske tehnologije. V podjetju Benthaus, ki ima sedež v osrčju Nemčije, se osredotočajo na užitek pri kuhanju v kombinaciji z obliko in tehnologijo. Naj vas prepriča kakovost izdelkov Benthaus, navduši uporabniku prijazna uporaba in očara matirana žlahtna površina. Podjetje zavestno ne uporablja snovi, ki so škodljive za ljudi in naravo. Rezultat so ekološko neoporečni izdelki.

Trajnostno

Proizvodnja je zasnovana z geslom »Made in Germany«. Blagovna znamka poskrbi tudi pri svojih dobaviteljih za ekološko ozaveščeno delovanje in trajnost. V skladu s prepričanjem nemškega podjetja so namreč izjemno kakovostne sestavine potrebne tako pri kuhanju kot pri proizvodnji in razvoju tehnologije kuhalnih plošč. 

Oblika in tehnika

Podjetje Benthaus navdušuje s sedmimi različnimi modeli kuhalnih plošč, vključno z vgrajenimi prezračevalniki/napami v kuhalnih ploščah. Vsak od njih je razred zase. Ali je to model Diamant, ki ponuja največ prostora in udobja s stransko razporejenimi kuhalnimi ploščami. Lahko izberete model Kristall, čudež prostora, kjer se lahko predal pod vgrajeno napo v kuhalni plošči uporablja v celoti, zahvaljujoč nizki vgradni višini 80, 5 mm. Luksuzni model Onyx pa vam nudi tehnologijo in slog na najvišji ravni. Upravljanje z izredno kakovostnimi gumbi iz inoxa je spet v modi, zlasti v vrhunskih dizajnerskih kuhinjah. Ali pa model Rubin, ki ponuja prostor za štiri velike lonce zaradi sredinsko nameščenih upravljalnih elementov. K osnovni opremi skoraj vseh modelov spadajo indukcijska površina, drsno upravljanje z devetimi stopnjami moči, funkcija Booster in postopno prenehanje delovanja, že vnaprej programirane temperature kuhanja, samodejno zaznavanje velikosti in položaj posode, funkcija žara, prikaz preostale toplote, samodejno kuhanje, timer in kratkotrajni alarm, funkcija pavza in priklica (Recall), indikator menjave filtra ali filter iz inoxa, primeren za pranje v pomivalnem stroju.

Skupaj z nami prebrskajte po novem katalogu SKD-Katalog 2022  za pomivalna korita, kuhinjsko opremo in nape.


SPLETNI KATALOG: Benthaus

( )