Vsi Vsi Impulz

Preprost vstop

Pametna ključavnica G30 vam omogoča digitalen vstop v vaš dom. © Marchesi

#IMPULZ | Pametna ključavnica Smart Lock G30 je baterijski motorni pogon za obstoječe cilindre, ki omogoča dostop do vašega doma brez ključa. Možnost preproste naknadne vgradnje. Za namestitev ključavnice Lockin G30 na notranjo stran vrat potrebujete le od 10 do 15 minut, ne da bi bilo potrebno vrtati ali ožičiti vrata. Preprosta metoda strankam močno olajša vstopanje v lasten dom.

Vrata lahko odprete z aplikacijo Lockin-Home, PIN-kodo ali prstnim odtisom. S priloženim vratnim senzorjem lahko pametna ključavnica Smart Lock G30 natančno zazna stanje vrat in jih samodejno zaklene. Misel: »Ali sem zaklenil vhodna vrata?« je zato stvar preteklosti. Tako ne boste nikoli več pozabili zakleniti vrata. Samodejno zaklepanje lahko začasno deaktivirate s trikratnim pritiskom na tipko G30, kar je idealno, če želite npr. hitro odnesti ven smeti.

Varnost ima prednost

Gesla in prstni odtisi so šifrirani z AES-128 in shranjeni lokalno, zato vam ni treba skrbeti za uhajanje informacij. V brezplačni aplikaciji Lockin-Home lahko preprosto upravljate dovoljenja za dostop. Kadarkoli in kjerkoli lahko preverite stanje ključavnice in vrat, ugotovite, kdo/kdaj prihaja in odhaja. Predvsem pa lahko vrata zaklenete in odklenete tudi na daljavo prek priloženega vmesnika WiFi-Bridge.

Vzdržljiva in zanesljiva

Ključavnica je združljiva s sistemi Amazon Alexa in Google Home za glasovno upravljanje in preverjanje stanja vrat. Baterija zdrži do 12 mesecev. Tako vam ni potrebno vedno skrbeti glede baterije. Priložena brezžična tipkovnica Lockin G30 Keypad s čitalcem prstnih odtisov je odporna na vremenske vplive po standardu IP65. Tipkovnica brezhibno deluje s ključavnico Smart Lock G30. Pametna ključavnica Smart Lock G30 je primerna za namestitev na notranji strani vrat. Ni primerna za namestitev na zunanji strani!

Spletni katalog: Smart Lock G30

( )