Vsi Vsi Impulz

Digitalno pohištvo

Navidezno nevidni pripomočki vgrajeni v kavče, barske pulte ali polnilniki QI vgrajeni v kuhinjske delovne površine ali pisalne mize, postajajo vedno bolj priljubljeni. © EVOline

#IMPULZ | Digitalizacija je prišla tudi pri načrtovanju našega doma v ospredje. Naj gre za kuhinjo, domačo pisarno, kavč ali omare, digitalni prostori so zdaj del naše notranje opreme. Nemški specialist za digitalizacijo Schulte Elektrotechnik s serijo EVOline postreže z digitalnimi rešitvami.

Digitalni svet nas je čisto prevzel: v kuhinji, gostinstvu, pisarni, predavalnici, na seminarju, hotelih, sestankih, kavčih, povsod smo lahko na spletu ali pa svoje pametne telefone, tablice in prenosne računalnike priključimo na električno ali podatkovno omrežje. Ravno na videz nevidni pripomočki, ki se skrivajo v kavčih, barskih pultih ali polnilniki QI na kuhinjskih delovnih površinah ali mizah, postajajo vedno bolj popularni. Ne želimo več zmešnjav s kabli, temveč urejeno opremljene prostore. Urejenost je postala nov sinonim za udobje.

EVOline Express

Pandemija je povzročila drugačno razmišljanje glede dela. V času učenja na daljavo, dela od doma, souporabe miz v pisarnah in šolanja doma je nova realnost glede dela prišla tudi v Slovenijo. Vsi, ki želijo delati produktivno in organizirano na dolgi rok in izven pisarne, mora poiskati prilagodljive rešitve za svoje delovno okolje. Za dobro delujočo domačo pisarno sta na primer dobra oskrba z elektriko (s skritimi vtičnicami v pohištvu) in dobrim pretokom podatkov delovnega prostora bistvenega pomena. Poleg tega se mora upoštevati ergonomija delovnega prostora, na primer z višinsko nastavljivo pisarniško mizo. EVOLine je s sistemom Express System razvil idealno rešitev: z idealno vtičnico za kabelsko napeljavo za pisalne mize ali na sejmih, saj je predhodno ožičena. Dovoljena je tudi priključitev več zaporednih vtičnic Express.

Gost je kralj polnjenja

Opremljanje pohištva z vtičnicami in pametna oprema je našla pot tudi izven sveta pisarn, na primer v hotele in gostinstvo. Saj se gostje želijo kadar koli in kjer koli povezati s svojimi pametnimi telefoni ali tablicami. Za to so še posebej primerne neopazne polnilne postaje, ki se harmonično zlijejo s celotnim slogom pohištva: tako rešitev na primer ponuja EVOline z brezžičnimi indukcijskimi polnilnimi postajami kot je Square 80 ali polnilnik Qi. Tudi glede oblike se lahko prepustite svoji domišljiji. Primer mestne hiše v Grazu (Avstrija): EVOline sistem so oblekli v furnir in tako sistem vtičnic harmonično vključili v celotno notranjo opremo.

Digitalni sestanki

Način dela se je po pandemiji spremenil. Število konferenčnih klicev in sestankov preko zooma, teamsov se je močno povečalo. V poslovnem svetu se ljudje ciljno srečujejo na sestankih, preostali čas pa vsak dela samostojno z določenega mesta v pisarni ali doma v domači pisarni. Tem zahtevam mora ustrezati tudi digitalno pohištvo: mize v sejnih sobah niso več samo iz lesa in jekla, temveč morajo poskrbeti tudi za polnjenje vseh potrebnih naprav. Pri tem je vtični sistem EVOline prava rešitev, saj lahko z njim povežete skupaj celoten sistem vtičnic.

Digitalizacija je v zadnjih letih vplivala na skoraj vse vidike našega življenja, kar velja tudi za pohištveno industrijo. Digitalna preobrazba pohištva je privedla do številnih inovativnih dosežkov, ki so revolucionarno spremenili tradicionalni koncept pohištva. Pustite se navdihniti in tudi vi digitalizirajte svoje pohištvo. Naši prodajalci v salonu in terenu vam bodo z veseljem svetovali.

Spletni katalog

EVOline

 

 

( )