Vsi Vsi Impulz

Marchesi estetika: novi modeli kljuk iz zamaka

Z zanimivimi poudarki lahko pričarate harmonično vzdušje v prostoru. © Marchesi

#IMPULZ | Novi modeli kljuk iz zamak podjetja Marchesi navdušujejo s svojim šarmom in estetiko. S svojo dosledno govorico oblikovanja sledi čudoviti poti, kjer z zanimivimi podrobnostmi postavlja uravnotežene poudarke pri oblikovanju notranje opreme.

Ne glede na notranji prostor – arhitekti za notranjo opremo običajno dosežejo posebno vzdušje v prostoru z dobro premišljeno kombinacijo velikih struktur in majhnih podrobnosti, ki ustvarijo harmonijo celotnega prostora. Novi modeli kljuk Marchesi nudijo številne možnosti in navdušujejo s svojo eleganco in brezčasno obliko. Poleg tega pa z različnimi oblikami in barvami poskrbijo za številne različne možnosti oblikovanja.

Zamak litine

Z zamak tlačnimi litinami se izkoristijo vse prednosti in lastnosti zlitin – to je edinstveno v industriji. Zamak je okrajšava za glavne sestavine zlitine, po nemškem poimenovanju: Z-cink, A-aluminij (Aluminium), MA – magnezij (Magnesium) in K-baker (Kupfer). Dejansko gre za zlitino, sestavljeno predvsem iz izjemno čistega cinka. Dodane so tudi majhne količine aluminija, magnezija in bakra. Dodatki dajejo cinku, ki sicer ni posebno trden, potrebno trdoto in odpornost. Z zamak tlačno litino je mogoče doseči površine z višjo kakovostjo. To omogoča natančno izdelavo sten in reber, saj gre za posebno enotno zlitino, ki ne potrebuje dodatne obdelave. V tem kontekstu tvorita oblika in optimiziran material čudovito umetniško delo – z najrazličnejšimi možnostmi uporabe.

Spletni katalog

Tabor

Budapest

( )