Vsi Vsi Impulz

Plemenita igra barv

Bleščeč videz medenine, bakra ali zlata umivalnikov in armatur, ustvarja presenetljiv kontrast različnim slogom pohištva, od klasičnega do sodobnega. © Reginox

#IMPULZ | Barvni toni kot so črna, bakrena ali medenina so postali v svetu notranjega oblikovanja pomemben trend. Pohištvu dodajo pridih elegance in sodobnosti. V naših spletnih katalogih smo izbrali široko paleto izdelkov s področja stavbnega in pohištvenega okovja ter umivalnikov in armatur.

Globoka črna mat površina na okovju ali bleščeč videz medenine, bakra ali zlata na koritih in armaturah ustvarjajo presenetljiv kontrast različnim slogom pohištva, od klasičnega do sodobnega. Črni pohištveni gumbi za predale, ročaji, spone ali vratne kljuke, kot je Hoppe garnitura kljuk Dallas, so kljub svoji barvi dovolj vsestranski, da jih lahko uporabimo bodisi v kuhinji, bodisi v kopalnici ali v dnevni sobi.

Ne samo bela

Pri pohištvenem okovju v kuhinji in kopalnici je še vedno v trendu črna barva, vendar si v svet oblikovanja utirata pot tudi siva in antracitna barva: bodisi z roletami Smart Case, ki združujejo tehniko z dolgo življenjsko dobo in klasično sodobno obliko, bodisi s sistemom polic Smartcube podjetja Schüco, ki se lahko uporabi tudi v kopalnici in s tem odpira nove možnosti načrtovanja. Z vsestranskimi policami Peka Pinello za popolno organizacijo v omari ali pa z odlagalnim policami za estete TAL Gate Planero® podjetja Vauth Sagel lahko postane vaša kuhinja čudovito barvita. Barvne poudarke lahko dosežete tudi z razsvetljavo, kot je na primer z vgradno svetilko Hipso D-Motion, ki navdušuje s svojo čisto obliko, značilnim svetlobnim obročem z LED-svetlobo brez svetlobnih pik in s svojimi številnimi različicami. S sistemi vtičnic, kot sta Twist 2, posodobljena verzija preizkušene vtičnice Twist in vtičnica Piccolino, ki lahko na zelo majhnem prostoru združuje dve vtičnici, eno poleg druge, ste z vidika oblikovanja na tekočem.

Baker in medenina

V kuhinji in kopalnici že dolgo ni več samo črna barva v trendu. Vedno bolj so pri armaturah in umivalnikih ter koritih priljubljene barve, kot so barva medenine, barva bakra in celo zlata. Skladno z motom: »Bolj se sveti – bolj je opazno.« V kombinaciji s temnimi kuhinjskimi ličnicami ali lesom pa ustvarijo harmoničen videz, ki naredi dom še bolj edinstven. Z barvo lahko izrazite obliko in funkcionalnost prostora. Z njo pa se velikokrat izražajo tudi tisti, ki cenijo sodoben slog oblikovanja.

Spletni katalog

Trend barva kuhinja baker

Pohištveno okovje

Stavbno okovje

Vgradni aparati

( )