Vsi Vsi Impulz

Preprosto oblačenje

Dvižni mehanizem za garderobe podjetja Servetto omogoča preprost dostop do zgornjih delov garderobne omare. © Servetto

#IMPULZ | Omare, garderobe ali garderobne sobe so pri načrtovanju in oblikovanju še vedno spregledane, kljub temu da garderobna omara ponuja toliko elegantnih možnosti za pregledno, praktično in preprosto izbiro oblačil. Za vas smo izbrali najboljše nasvete glede načrtovanja in oblike garderobnih omar.

Koliko časa vsak dan preživimo pred omaro? Preveč, saj spet ne najdemo pravih oblačil, ker garderobna omara ni dovolj urejena ali je slabo osvetljena. Prostor garderobe se vedno potiska v kot, saj se nam ne zdi dovolj izbran, vendar je z nekaj triki možno garderobo opremiti v prostor, ki je stilsko dovršen.

Praktično

Dvižni mehanizem za garderobe podjetja Servetto poskrbi za red med vašimi oblačili. Preprosta in racionalna oblika, ki jo je mogoče naročiti v »zlati« ali »usnjeni« ali »električni« različici. Uporabnik lahko uporablja tudi zgornje dele omare, izjemno priročne pa so tudi izvlečne police Extendo-Libell ali Extendo-Fioro podjetja Peka. Tako lahko optimalno izkoristite ves prostor v omari in prihranite tudi  čas.

Stilsko

Cinetto predstavlja novost s prvim popolnoma prilagodljivim sistemom aluminijastih okvirjev. Sistem je popolnoma skrit in brez vidnih vijakov, tako ohranja minimalno in elegantno obliko tako pri zaprtih kot pri odprtih vratih.

Svetlo

Zaradi pomanjkanja dnevne svetlobe je osvetlitev v garderobni omari bistvenega pomena. V omari je pomembna prava svetloba, ki olajša izbiro barv in ustvarja prijetno vzdušje. Domus Line je ustvaril idealno osvetlitev s prilagodljivimi LED-trakovi, ki se lahko vgradijo podometno in linearno. Vgrajeni LED-modul s stransko projekcijo optimizira svetlobni tok.

 

SPLETNI KATALOG: Vse o oblačenju

 

( )