Vsi Vsi Impulz

Presenetljivo in jasno: FSB 1289

Brezčasna eleganca je zaščitni znak FSB. © FSB

#IMPULZ | Najnovejši izdelek iz hiše FSB model 1289 navdušuje s puristično, a sodobno obliko in odlično kakovostjo. Osnutek je vizualno zadržan, hkrati pa izjemno presenetljiv v svoji zaznavnosti. Dobro premišljena oblika se pokaže vse svoje prednosti pri uporabi, oblika pa izpolnjuje visoke estetske zahteve kupcev proizvajalca vrhunskega okovja.

Izhodišče za razvoj družine izdelkov FSB 1289 je bila želja po oblikovanju sodobne oblike, ki jo je mogoče zaradi formalne skladnosti združiti z obstoječo ponudbo izdelkov, hkrati pa še vedno preseneča s posebnimi poudarki. Nova kljuka že na prvi pogled navduši z ozko in minimalistično obliko. Izbočena hrbtna stran kljuke je prijetna za prijem in omogoča ergonomsko uporabo kljuke. Z oblikovalskega vidika kljuka navdušuje s svojo zadržanostjo in hkrati inovativnostjo.

Različna uporaba

Poleg visoko kakovostne izdelave, se pri vseh izdelkih iz družine FSB osredotočimo na oblikovno skladnost med izdelki in njihovo uporabnost. Zato je najnovejša kljuka FSB 1289 na voljo tudi kot klasičen model za standardna in okvirna (profilna) vrata.

Poleg tega družino izdelkov FSB 1289 dopolnjujejo različice kljuk za vrata za izhod v sili, okenske kljuke in kljuke za dvižna/drsna vrata, okenske pololive, kljuke za natične ročaje in okovje za steklena vrata. Nova kolekcija se še posebno dobro ujema z utopnimi ročaji za drsna vrata (FSB 42 4260 – 42 4265) in vratnimi ročaji (FSB 66 6550 – 66 6552), katera oblika je usklajena z novimi izdelki. Izredno prepričljiv pa je novi model tudi v uporabi na področju sanitarij: izdelki iz kolekcije brez ovir ErgoSystem A100 se barvno in formalno idealno ujemajo z novimi dodatki. FSB je tako spet dokazal, da je možno harmonično opremljanje na vseh področjih. Družina izdelkov FSB 1289 je na voljo s površino aluminij, natur, eloksiran (0105) in aluminij, peskan, črn, eloksiran (0810). Na povpraševanje so na voljo tudi številne druge površine.

Spletni katalog: FSB1289

( )