Vsi Impulz

Pri nas ste prav!

© Geltex

#IMPULZ | Vsak od nas preživi približno 24 let svojega življenja v postelji in za večje udobje ne sme manjkati prava vzmetnica. V naših svetovalnih in prodajnih centrih v Linzu in na Dunaju vas pričakuje velik izbor vzmetnic in kjer vam bodo strokovnjaki za vzmetnic z veseljem svetovali.

Kakor si postelješ, tako tudi spiš! Toda kako pravilno ležimo? Zahteve glede postelj so tako individualne kot mi, toda eno je gotovo: primerna vzmetnica je pomembna.

 

Občutek postelje Boxspring za vse znamke Callea

Sistem Boxspring Callea je sestavljen iz vzmetnice z jedrom z valjastimi vzmetmi v žepkih, prevleke, vzmetnega dna in blazine, ki zagotavlja občutek postelje boxspring in se lahko uporablja tudi za vse standardne postelje. Naj gre za lesene ali kovinskee okvirje, edinstvena kombinacija Callea poskrbi za prijeten spanec.

 

V čem je skrivnost?

Kakovostna vzmetna podloga (posteljni vložek) je osnova spalnega sistema Callea Boxspring: valjasto jedro z vzmeti v žepih je ergonomsko conirano in prekrito s kakovostno peno. Prevleka vzmetnice s koži prijazno kakovostjo navdušuje s prijetno suho, higienično spalno klimo. Prevleke iz zračne hladne pene z veliko ležalnih točk zagotovijo popolno prilagodljivost telesu in maksimalno udobje.

V jedru so valjaste posamično ovite vzmeti v žepih, z različno trdoto v predelu ramen, lordoze in medenice, ki telo pri ležanju glede na obremenitev teže zelo dobro in ergonomsko podprejo. Stransko vgrajeni robovi olajšajo vstajanje iz postelje. Jedro nadvložka iz izpopolnjenega Vita Talay lateksa ponuja elastično oporo za optimalno prilagoditev hrbtenice na podlago in visoko zračno prepustnost za popolno udobje spanja. Svilnata, sijoča prevleka iz mehke viskoze, ki še poudari ekskluziven videz nadvložka. Naravni izvor viskoznih vlaken se izraža v prijetno puhastem občutku in v odličnih klimatskih lastnostih.

 

Nova vzmetnica Geltex znamke Sembella­

Pena ni enaka peni. To se ve že od zmagovalnega pohoda hibridne hladne pene GELTEX. Zaradi njene posebej elastične celične strukture z odprtimi porami pomaga ta združitev pene in gela telesu podpreti položaj in ublažiti pritisk, tam kjer se pojavi. 

 

Vse za dober spanec

Sodobna pena ustvarja posebno površino, ki razbremeni telo in se samodejno prilagodi vsakemu gibanju telesa. Olajša obračanje v spanju, ne da bi se pri tem zbudili. Tehnologija GELTEX s svojo zračno prepustno peno in odprto celično strukturo uravnava tudi spalno klimo v vaši postelji. Odvaja toploto in vlago s kože, še preden opazite. To izboljša kakovost spanja in poveča ugodje ter podaljša življenjsko dobo vzmetnic in blazin. Vzmetnice nudijo izboljšano odpornost na vlago, na vročino/toploto in težo telesa. Medtem, ko običajne vzmetnice sčasoma izgubijo svoje prvotne lastnosti, trdota nove vzmetnice GELTEX ostane nespremenjena. Celoten proces izdelave je usmerjen v varčevanje z dragocenimi viri, preprečevanje dodatnih odpadkov in upoštevanje načel eko oblikovanja. Poleg tega je podjetje Sembella olajšalo odstranjevanje vzmetnic. Materiale v vzmetnicah lahko povsem ločimo in jih ponovno uporabimo in pretvorimo v nove izdelke.

 

All-Inclusive paket - ADA postelja Boxspring KING

Postelja Boxspring je stabilen, individualno sestavljen sistem spanja, ki je sestavljen iz različnih komponent. Nobena vrsta postelj ni tako trenutno moderna kot so postelje Boxspring. Postelje, ki jih najdete v prvorazrednih hotelih, so zdaj našle pot tudi v zasebne spalnice. Razlog za to je v posebni strukturi postelj Boxspring, ki imajo številne prednosti pred posteljnimi sistemi s okvirjem z letvicam in vzmetnico. Praktična višina postelje in enakomerna podporna moč olajšata vstajanje iz postelje. Številne različne barvne kombinacije pa poskrbijo za »vav« učinek v vsaki spalnici.

 

SPLETNI KATALOG: Več informacij o vzmetnicah Geltex 

SPLETNI KATALOG: Več informacij o vzmetnicah Callea 

SPLETNI KATALOG: Več informacij o posteljah ADA Boxspring KING 

Vse na enem mestu, Möbelbeschläge und Innenausstattung 2021 Katalog

 

( )