Vsi Vsi Impulz

Kübler: delovna obleka prihodnosti

Die neue Kübler Bodyforce Serie beeindruckt durch funktionelles Design. © Kübler

#IMPULZ | Delovne obleke naj bodo udobne in funkcionalne, Workwear motivira delavce na vsakodnevni ravni, da pod najrazličnejšimi pogoji dosegajo najboljše rezultate v svojem poklicu. Kübler se je v svoji novi seriji Bodyforce pustil vplivati od svojih dosedanjih dolgoletnih izkušenj. Rezultat je praktična oblika, ki izpolni vse želje.

Privlačno oblikovani robovi in prepoznavne linije naredijo izdelke Bodyforce edinstvene. Napredni odsevni elementi v Y-Wing obliki poskrbijo za odličen odsev. Podjetje Kübler združuje v svoji novi liniji funkcionalnost, inovativnost in obliko. Delni kontrastni našitki v srebrno sivi barvi, podrobnosti, kot so barvni šivi ali moderni stoječi ali poklopni ovratnik omogočajo povsem lasten stil.

Novo razvita tkanina

Osnova nove delovne obleke Workwear je nova povezava tkanin v ribjo kost. Izkazala se je z visoko odpornostjo na trganje in raztezanje, poleg tega je še prijetna na dotik in privlačnega modernega videza. Serija Bodyforce je orientirana, da vas pri vsakodnevnem delu v najboljši meri podpira: zelo elastični všiti vložki na predelu vratu in ramen, kar bistveno olajša delo nad glavo. Elastični vložki v mednožju in na predelu nog, vam tudi v sklonjenem položaju ali počepu nudijo več svobode. Poleg tega sedaj ne boste več čutili ščipanja ali drgnjenja zadrge na bradi, saj vas ščiti vgrajena zaščita za brado in proti vetru. 

Samo po sebi se razume, da vsebujejo nova delovna oblačila Workwear tudi nekaj novih pripomočkov: žepi za pametni telefon, žep za leseni meter in žepi na stegnih so prejeli novo ojačitev CORDURA®, sedaj se lahko zoperstavijo tudi najtežjim razmeram. Kot dodatek vam diagonalno nameščen prsni žep nudi dovolj prostora za shranjevanje. Za dobro vidljivost od daleč poskrbijo novi odsevni elementi Y-Wings, ob straneh in na hrbtni strani dodatno poudarijo dinamično obliko oblačil. Vsa oblačila serije Bodyforce so ustrezno po EN ISO 15797 primerna za industrijsko pranje. V asortimanu podjetja Schachermayer najdete tudi Kübler serijo KIDZ za majhne mojstre.

Prostor za vaš logotip

Kot že poznano pri izdelkih Kübler, tudi v seriji Bodyforce, vam je na njihovih delavnih oblekah na razpolago velik prostor za vaš logotip. Dodatno lahko žep na prsih Easybrand, za lažjo obdelavo preprosto odstranite z gumbi. V aplikaciji Kübler Augmented Reality, katero si lahko brezplačno prenesete iz Apple in Google Play trgovine, si lahko delovno obleko Bodyforce ogledate tudi v 360-stopinjskem pogledu in gibanju.

SPLETNI KATALOG
• Več informacij o seriji Bodyforce
• Več informacij o seriji KIDZ

VEČ INFORMACIJ: Kübler

( )