Vsi Impulz

Prilagodljivo delovno mesto

© sabri tuzcu

#IMPULZ | Mizica skrij se – tako bi se lahko glasil moto mehanizma Casetur. Kajti mehanizem CM4070 lahko uporabite za vse vrste pohištva oziroma kjer je potreba po vgradnji pisalne mize, ki vam prihrani na prostoru.

Kdor dela od doma, pozna problem – kam spraviti vse stvari. Prenosni računalnik, zaslon in službeni dokumenti vam prepogosto zasedejo kavč in kuhinjsko mizo? Zdaj je tega konec, z mehanizmom CM4070 znamke Casetur postaneta polica ali kredenca večnamensko pohištvo z delovno mizo.

Varčevanje s prostorom in prilagodljivost

Edinstvenost mehanizmov Casetur CM4070 in CM4070-R je v tem, da so pravokotni elementi gibljivi, čeprav bi takšno gibanje stene običajno omejile. To pomeni, da večnamensko pohištvo ni potrebno postaviti nekam prosto v prostor, ampak ga lahko postavimo ob steno. Z mehanizmom CM4070 lahko oba zgornja leva roba mize na pameten način premaknete, ne da bi se dotikala stene. Če pisalne mize ne potrebujete več, jo lahko preprosto potisnete nazaj preko pohištva. Mehanizem CM4070 omogoča premikanje mizne podkonstrukcije.

 

SPLETNI KATALOG: Več informacij o izdelkih najdete tukaj

( )