Vsi Vsi Impulz

Raznolikost kopalnice

Kopalnice so bile nekoč načrtovane v nevidnem kotu z majhnim oknom. Danes so se kopalnice razvile v spa prostore z veliko svetlobe z velikimi okni. © Villeroy&Boch

#IMPULZ | Sodobne kopalnice bogatijo naša življenja, saj je nekdanja »mokra soba« zdaj eden od najbolj stilsko opremljenih prostorov. Vse je mogoče: Hydro Walls namesto keramičnih ploščic, kljuke na vratih z napisi, vgradni koši za perilo, LED-zrcala, barvno usklajeni umivalniki in armature od sivo bež do črne barve, sistemi predalov ali usklajena oprema za omare. V našem spletnem katalogu smo za vas pripravili »oddelek za kopalnico« z vsemi izdelki.

#1 Barvne igre

Bela barva je še vedno zelo priljubljena, o tem ni dvoma, vendar je danes poskrbljeno tudi za vse, ki iščejo nekaj neobičajnega: mat umivalniki v antracit barvi ali v barvi granatnega jabolka znamk Duravit, Villeroy & Boch ali Ideal Standard dajejo kopalnici barvni pridih. Ujemajoče se barvne armature zaokrožijo dizajn kopalnice. Z dodatki, kot so ujemajoča držala za brisače, lahko barvno uskladite malenkosti v kopalnici. Tablice s simboli in kljuke z napisi, kot so kljuke Marchesi pa poskrbijo za pravo orientacijo.

#2 Dobro zloženo

…je že pol dela narejenega! Tudi v kopalnici se kopičijo stvari, ki jih je treba neopazno shraniti, ki pa morajo biti vedno na dosegu roke. Tako oprema za omare, posebej za kopalniške omare, ponuja veliko prostora za shranjevanje pod umivalnikom ali v stenskih omarah. Dodaten prostor lahko ustvarite s posameznimi sistemi za predale kot je na primer Blumov sistem za zaklepanje predalov: predal se lahko obojestransko zaklene in se lahko uporablja kot odlagalna polica za koš za perilo pri pralnih strojih.  

#3 Velika ponudba izdelkov

Individualno kopalniško pohištvo je vedno bolj v ospredju. Izkoristite našo veliko ponudbo izdelkov. Ne glede na to ali izberete lesene predale označene z logotipom ali vgraviranim napisom, raznolike korpuse ali kovinske predale, ki prepričajo s pristnostjo materiala in obliko brez napak, boste zagotovo vsako kopalnico lahko spremili v unikat. Tudi pri delovnih površinah/pultih za umivalnike domišljija nima meja. Te so na voljo v številnih barvnih odtenkih: od travniško zelene do koralno modre. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali.

#4 Kopalnica brez fug

Majhne keramične ploščice so bile nekoč za naše kopalnice značilne. Danes mora wellness oaza sijati v preprosti eleganci, brez fug in rež. Namesto ploščic lahko uporabite Hydro Walls, vodoodporne stenske elemente, ki segajo od tal do stropa in tako povečajo prostor. Zaradi manj fug je manjša nevarnost nastanka plesni in je tako kopalnico lažje očistiti. Kdor si ne želi ploščic v kopalnici tudi po tleh, ima na voljo Vintex Fix: elastičen gotovi poden, pri katerem posamezne deske zaradi dekorja niso vidne.

#5 Prava svetloba

Kopalnice so bile nekoč načrtovane v nevidnem kotu z majhnim oknom. Danes so se kopalnice razvile v spa prostore z veliko svetlobe z velikimi okni. K temu je treba dodati še pravo osvetlitev: namesto cevnih fluorescenčnih svetilk iz 70-ih let, danes v kopalnicah zagotavljajo pravo svetlobo LED-trakovi ali osvetljena zrcala z ogrevanjem in nastavitvijo svetlobe, kar ustvarja prijeten ambient. Skupaj z nami prelistajte naš spletni katalog: za vas smo pripravili široko paleto izdelkov. Z veseljem vam bodo svetovali tudi naši prodajni svetovalci.

SPLETNI KATALOG: Kopalnica2022

 

( )