Vsi Vsi Impulz

Polimerno steklo: za svet mizarjev

Pametno steklo podjetja Rehau ne navdušuje samo s svojim videzom in neverjetno globokim učikom. © Rehau AG

#IMPULZ | Izgleda kot steklo, na otip je kot steklo, vendar je bistveno lažje, prožnejše in ga je mogoče obdelovati s klasičnim orodjem za les. Pametno steklo podjetja Rehau ne navdušuje samo zaradi svojega videza in neverjetnim globinskim učinkom, temveč vas bo začaral tudi s čarobnimi svetlobnimi odsevi.

Skrivnost Interior-kolekcije podjetja Renau je popolna kombinacija površinskih materialov, hrbtišč za niše, stenskih panelov, robnih trakov, rolojev za omare in sistema za shranjevanje Flipdoor. Enoten izbor materialov in barv za vse komponente v programu – v mat ali sijaj izvedbi – ustvarjata svet pohištva iz enega kosa. Prednosti so jasne: stranke si prihranijo dolgotrajno usklajevanje pri izbiri barv. Vse je usklajeno in dobavljivo kot ena kolekcija.

Funkcijonalnost in oblika

Če želite uskladiti funkcionalnost z obliko, boste hitro prišli do sistema rolojev Rauvolet crystal-line. Pametno steklo je manj lomljivo, odpornejše na praske in lažje kot pravo steklo. Hkrati pa je videti elegantno ter s čudovito obliko. Popolnoma novo: sistem vodil in okrasne letve so zdaj na voljo v isti barvi in materialu kot Rauvisio crystal. Ta popolnoma nova različica zagotavlja optimalno kombinacijo v obliki in prepreči neujemanje materialov in barv. Renau želi navdušiti z izdelki in storitvami ter s poenoteno kolekcijo čim bolj poenostaviti izbiro izdelkov. Vse na enem mestu, to ustvarja dodano vrednost za stranko. Materiale je mogoče oblikovati, sestaviti in naročiti po željah stranke prek spletnih konfiguratorjev. Vzorci vam bodo v pomoč pri svetovanju in izbiri ustreznih materialov. Na naši spletni strani boste našli široko paleto izdelkov Rauvisio Crystal.

VEČ INFORMACIJ: Spletni katalog

( )