Vsi Vsi Impulz

Samodejna osvetlitev

Večnapetostno napajanje je srce sistema in zagotavlja šest različnih moči z 18, 36, 48, 72 in 90 vatov. © L&S

#IMPULZ | Individualna osvetlitev ustvarja prijetno vzdušje. Zlasti na področju svetlobne tehnike se nenehno razvijajo nove inovacije z ogromnim potencialom. Tako je nedavno ugledal luč sveta novi krmilnik Meccano podjetja L&S, ki omogoča na področju svetil celo vrsto razburljivih možnosti uporabe.

Novodoben krmilnik Meccano ima zmožnost spremeniti svet LED-osvetlitve. Stranke lahko zdaj s pomočjo Meccana sestavijo svoj lastni koncept avtomatizirane osvetlitve. Napredni pretvornik v modularni izvedbi predstavlja široko paleto možne uporabe. Sistem je hitro sestavljen in zaradi svoje modularne sestave, ga lahko poljubno razširite. Večnapetostno napajanje je srce sistema in zagotavlja šest različnih moči z 18, 36, 48, 72 in 90 vatov. Naprava zagotavlja 12 V/DC in 24 V/DC in jo lahko opremite s priključnimi kabli za globalno tržišče. Različni razdelilniki in moduli za daljince, senzorje, za upravljanje pametnih telefonov (Amazon Alexa in Google Home) za 12 V/DC ali 24 V/DC, odlično dopolnjujejo vsak sistem. Prvi modul, ki ga priključite določa napetost preostalim modulom, ki jih priključite. Senzor gibanja in infrardeči senzor Meccano dovoljujeta dodatno praktično uporabo krmilnika Meccano. S to kompaktno in modularno rešitvijo imajo stranke popoln nadzor nad uporabo.

Skupna uporaba

Module je mogoče skupaj povezati in tako omogočiti udobno upravljanje različnih površin v vašem domu. Zaradi svoje ploske oblike je napajalna enota z le 16 mm višine idealna za vgradnjo v pohištvo. Spremenljiva vhodna napetost od 100-240 V tako popolnoma izenači napetostna nihanja. Z razpoložljivimi moduli DualColor lahko svetila ustrezno zatemnimo ali brezstopenjsko nastavimo barvo svetlobe. Modul DualColor lahko združi v eni svetilki različne barve svetlobe, od 3000 K toplo bele, do 4000 K nevtralno bele. S sistemom preprostih priključkov lahko krmilnik individualno kombinirate in vgradite. Sistem zaokrožajo pripadajoči enokanalni in večkanalni daljinci, vizualno zanimivi senzorji, kot tudi senzorji gibanja in kontaktni vratni senzorji.

Katalog Möbelbeschläge, Design und Licht 2021

Aktualne trende in sisteme boste našli v novem Schachermayer katalogu Möbelbeschläge, Design und Licht (MDL 2021), kateri so vsi na voljo pri Schachermayerju.

VEČ INFORMACIJ: MDL Katalog 2021

SPLETNI KATALOG: izdelki Meccano

( )