Vsi Vsi Impulz

Staloc: uspeh ni naključje

Z vizijami, dobrimi ponudbami in najvišjo kakovostjo se je podjetje Staloc iz Linza v zadnjih desetletij razvilo v priljubljenega in uspešnega akterja na področju izdelovanja lepil. © Staloc

#IMPULZ | Ko je ameriško sodišče leta 1978 razveljavilo patent za anaerobna lepila, so se odprle povsem nove možnosti. Ustanovitelj podjetja Hubert Stankovsky je konec sedemdesetih let prejšnjega stoletja izkoristil priložnost in s svojim novoustanovljenim podjetjem Staloc uveljavil tehnologijo lepil na najvišji ravni. Z lepili za kovino in mazivi je iz Avstrije osvojil svet pritrdilne tehnike.

Z vizijami, dobrimi ponudbami in najvišjo kakovostjo se je podjetje Staloc iz Linza v zadnjih desetletij razvilo v priljubljenega in uspešnega akterja na področju izdelovanja lepil. V začetku leta 2000 sta sinova Lukas in Gregor prevzela mesto direktorja in prokurista. Z novimi impulzi, inovativnimi izdelki, mednarodno usmerjenostjo in vrhunskimi storitvami trenutno druga generacija prepričuje stranke po vsem svetu o kakovosti zgornjeavstrijskih lepil in maziv. Podjetje Staloc medtem prodaja izdelke sedmih različnih tehnologij lepljenja in si nenehno prizadeva za nov razvoj.

Vsestranska ponudba

Široka paleta izdelkov sega od anaerobnih lepil do strukturnih lepil in visoko zmogljivih maziv. Lepila in maziva so na voljo tako za majhna podjetja, kot tudi za velike industrijske koncerne. »To, da lahko na najboljši možni način zadovoljimo in pokrijemo individualne potrebe naših strank, je za nas kot podjetje zelo pomembno. Če je mogoče, vse dobavljamo iz enega samega vira. Naše stranke to kakovost zelo cenijo in zato tudi dolgoročno zaupajo podjetju Staloc - na to smo ponosni,« nam v pogovoru pove direktor Lukas Stankovsky. Tudi profesionalci na slavni dirki La Mans se zanašajo na izdelke Staloc. Proizvodnja lepil je zunanja, vendar se nahaja v Evropi. Dodana vrednost tako ostaja v neposredni bližini, dobavne verige so zanesljive, poskrbljeno pa je tudi za trajnostni vidik. »Ne primerjamo se z velikimi igralci v panogi, temveč našim strankam zagotavljamo idealno razmerje med ceno in zmogljivostjo z obvladljivimi strukturami in najboljšo možno kakovostjo. Povezanost s strankami in njihovimi potrebami je za nas kot strokovnjaka zelo pomembna,« dodaja direktor Stankovsky.

SPLETNI KATALOG: kemično tehnični izdelki STALOC

( )