Vsi Vsi Impulz

Vgradni aparati Constructa

Napa CD689860, pečica CF4M97060 in kombiniran hladilnik CK587NSF0 lahko postavimo individualno, obenem pa naprave navdušujejo z izvrstno obliko. © Constructa

#IMPULZ | Znamka Constructa stoji za kakovost iz Nemčije že od leta 1951. Izdelke Constructa najdete ekskluzivno pri nas v podjetju Schachermayer.

Kot del skupine BSH, največjega proizvajalca gospodinjskih aparatov v Evropi, boste pri vseh izdelkih znamke Constructa našli dolgoletne izkušnje in najvišje standarde kakovosti. Široka paleta izdelkov in različne možnosti opreme vam ne olajšajo izbire-olajša pa vam jo razmerje med ceno in kakovostjo pa vam olajša.

Junaki v gospodinjstvu

Ne glede na to, ali gre za pranje, pomivanje, hlajenje ali kuhanje in pečenje, pri Constructi so zasnovali aparate tako, da vam olajšajo vsa gospodinjska opravila. Aparati so prilagodljivi, preprosti za uporabo, resnični vsakdanji junaki na katere se lahko zanesete v vsaki situaciji.

Pečica CF4A91060 Constructa v elegantni stekleni izvedbi, 40 samodejnih programov in z udobnim Scroll upravljanjem. Pečica v kateri so združili veliko funkcij, za pripravo okusnih menijev tudi v majhni kuhinji. S pomočjo pare postane pečica CF4A91060 vsestranski gospodinjski aparat, preprosto napolnite rezervoar za vodo, ki je vgrajen v pečico, količina dodane pare se samodejno uravnava in poskrbi za najboljše rezultate pečenja in praženja. Zahvaljujoč funkciji Hydro Clean lahko pečico očistite s svetlobno hitrostjo.

SPLETNI KATALOG: Vse izdelke Constructa najdete tukaj.

( )