Vsi Vsi Impulz

Adventni koledar WERA

Kultni adventni koledar navdušuje že od leta 2010 z vsakoletnim novim izborom. © SCH

#IMPULZ | Kot uvod v božične praznike ponuja letos adventni koledar podjetja Wera pravo klasiko: več različnih nastavkov.

#IMPULZ | Kot uvod v božične praznike ponuja letos adventni koledar podjetja Wera pravo klasiko: več različnih nastavkov.

Kultni adventni koledar podjetja Wera navdušuje že deset let z vsakoletni novim asortimentom. Letos so poleg že obstoječih izdelkov v set vključili tudi nastavke s katerimi lahko na 17 različnih načinov privijete vijake.

Kaj se skriva za vratci?

V adventnem koledarju Wera 2020 boste našli mini delavnico, ki vsebuje 17 različnih vijačnih profilov. Držala za nastavke omogočajo uporabo kompleta za najpomembnejše vijačne profile. Vključno s sedmimi nastavki in šestimi nastavki za natični ključ kot tudi 25 mm nastavki. Šest nastavkov se prilega novemu držalu Stubby, ki kot super majhna vijačna delavnica navdušuje z le 65 mm dolžino. Magnetno držalo, ki je vgrajeno v Stubby je zelo kompaktno in uporabniku omogoča  popolno izbiro, odvisno od zahtevanega vijačnega profila. S podaljškom „Wobble", vključno s 15° kotom obračanja v vse smeri za uspešno delo, tudi v skritih in zelo tesnih kotičkih. Vijačni izbor se lahko shrani in zaščiti v priloženi škatli iz tekstila. Škatla ima na zunanji strani oblogo iz flisa in jo je mogoče s pomočjo ježka, ki je preprost za uporabo in snemljiv, pritrditi na steno ali na transportni sistem Wera 2go.

Seveda v kompletu najdete tudi ekskluzivni odpiralec steklenic v Stubby dizajnu, ki je postal že pravi zbirateljski predmet.

SPLETNI KATALOG: Več informacij o izdelku

( )