Vsi Impulz

Zimska oprema – kaj potrebuje vaš avto!

© katja ritvanen on unsplash.

#IMPULZ | Zaledenela okna, zmrznjene ključavnice, spolzke ceste in zasneženi dovozi, zima prinaša tudi veliko izzivov za voznike. Ukrepajte pravočasno in pripravite vaš vozni park na zimske razmere.

Čisti pogled

Dobra vidljivost je bistvenega pomena, zlasti v turobnem zimskem vremenu. Zato je pomembno, da odstranite vso umazanijo z vetrobranskega stekla, tako z notranje kot zunanje strani. Čistilo z aktivno peno za čiščenje stekla podjetja STALOC iz Linza je primerno za čiščenje vseh vrst stekla, kot tudi za čiščenje umetnih mas in kovin. Vsestransko čistilo za nego vašega avta, primerno za zunanje in notranje dele avta.

Če se zunanje temperature spustijo po ničlo, je potrebna dobra zaščita pred zmrzovanjem vetrobranskega stekla. Že pripravljeno mešanico Eurolub lahko takoj uporabite. Brez napora odstrani umazanijo. Lahko jo tudi uporabljamo skozi celo leto za čiščenje avtomobilskih vetrobranskih stekel. Koncentrat proti zmrzovanju vetrobranskih stekel znamke MPG-LIN je primeren tudi za hladnejše vreme, glede na razmerje mešanja pa nudi zaščito pred zmrzovanjem tudi do minus 30 stopinj.

Brez snega in ledu

Razpršilec za odtaljevanje Clearview STALOC vam bo pomagal pri zamrznjenih avtomobilskih ključavnicah, le paziti morate, da razpršilec ne pustite v avtu. Avstrijsko podjetje Sonneck prepriča z izdelki, ki tudi najhujšo zimo spremenijo v pravo čudežno deželo. Strgalo za led Snowmaster S 1400  je opremljeno z izvlečnim teleskopskim ročajem, termo držalom in vrtljivo metlo. Zaradi izvlečnega ročaja je idealen spremljevalec za voznike manjših dostavnih vozil, avtobusov in SUVjev. S pravo lopato za sneg pa boste v hipu očistili tudi vaš dovoz. Podjetje Sonneck ponuja veliko naprav v različnih velikostih in materialih za najrazličnejše potrebe.

Ko je pot očiščena lahko uporabite voziček za posipavanje Cemo SW35-C , pravi pomočnik za hitro in enakomerno razporeditev materiala za posipanje. Trosilnik je primeren za različne materiale, tudi za sol za posipanje cest. 

Zaščita občutljivih delov

V avtomobilu boste našli veliko gumijastih delov in tesnil, od prtljažnika, prostora za motor do gum in tesnil v vratih. S silikonskim sprejem STALOC boste poskrbeli za vse gumijaste dele in tesnila v avtu, da ne bodo postali krhki, ne bodo zmrznili ali se zlepili. Tako negovani deli iz umetni mas ostanejo lepi in prožni.

SPLETNI KATALOG: Več informacij o izdelkih
 

( )