Vsi Vsi Impulz

EVOline Port Push – NOVO s funkcijo push-to-open!

Der EVOline Port Push ist jetzt bei Schachermayer erhältlich.

#IMPULZ | Vidite ga le, če želite. S po želji nastavljivim EVOline Port Push lahko povsem skrijete električne in podatkovne priključke pod površino pohištva, ostanejo pa vedno v neposredni bližini in na dosegu rok.

Zadostuje pritisk na pokrov in nova generacija Port Push, se v celoti in samodejno dvigne iz pohištva. S potiskom navzdol, se ponovno tiho potopi na svoj prvotni položaj pod pohištvo. Preverjeni nagibni pokrov se tako spremeni v kabelski prehod, tako da lahko priključke povsem skrijete, tudi če so kabli priključeni.

Nova oblika – črna mat

Od sedaj naprej lahko pri podjetju Schachermayer kupite najnovejšo generacijo Port Push v različici BLACK, s črno mat eloksiranim aluminijastim stebrom. Povsem nova je tudi površina pokrova v črni mat barvi.

Preverjena funkcija – prehod za kable!

Že desetletja preverjeni in priljubljeni nagibni pokrov se tudi sedaj pokaže v najboljši luči, saj se lahko Port Push pri priključenih kablih povsem potopi in pokrov spremeni v kabelski prehod. Na tak način se predolgi kabli preprosto skrijejo v korpus!

Konfiguracija po želji stranke – vtičnice po meri in priprava za priklop v eni napravi

Vseeno ali stikalo, vtičnica, ali številne različice po državah in kombinacije za goste hotela iz celotnega sveta, USB vtičnice, LAN priključke, HDMI itd.. – EVOline vam ponuja številne možnosti konfiguracije!

Novi modularni sistem za multimedijske module – Plug & Play

Včeraj je bil sodoben priključek VGA, danes HDMI 2.0 in jutri mogoče Display Port ali pa USB-C? Neprekinjena in hitra sprememba v svetu multimedijskih priključkov na tržišču je dolgoletni in še vedno trajni spremljevalec. Tem bolj pomembno je, da sledimo tej dinamiki s preprostimi in hitro izmenljivimi moduli. Povsem nove podatkovne in multimedijske module pri Port Push lahko povsem preprosto vstavite in brez velikega napora odstranite s samo enim klikom, ter zamenjate z novim modulom. Prilagodljivost je prihodnost!

Do konca premišljeno – od mize, do gradbenega priključka

Šele, ko na stavbni priključek vklopimo priključno polje in so kabli pregledno, brez vozlov položeni, je vgradnja kablov zaključena. Pri tem je v veliko pomoč prilagojena manšeta Port Push za pritrditev prosto visečih kablov. S priključitvijo EVOline WireLane na spodnji del manšete Port Push, lahko strokovno položite kable do tal, od koder lahko nato preko premostitvenega sistema EVOline Bridge-System varno vodite kable do gradbene vtičnice.

SPLETNI KATALOG: več informacij o izdelkih

( )