Vsi Vsi Impulz

Perfektno pečeni zrezek s SteakMaster

© Teka

#IMPULZ | Perfektno pečeni zrezek iz pečice. S pomočjo pečice SteakMaster vam to uspe v hipu! Doma lahko pripravite vse vrste mesa, naj bo to steak, filet, T-Bone in številne druge jedi. Odlična in kakovostna priprava z okusom, kot iz profesionalne kuhinje. Z običajno pečico tega ni mogoče doseči. Vse standardne funkcije, ki jih najdete v vsaki moderni pečici, lahko uporabljate tudi s pečico SteakMaster.

Pirolitična pečica SteakMaster se ponaša s 70 litrskim volumnom za peko. Edinstvena rešetka za žar iz litega železa, vam omogoča peko več kosov ali posebno velikih kosov mesa hkrati. Po želji vam lahko pametni sistemi nudijo pomoč pri pripravi jedi.

Domača priprava steaka kot iz restavracije

Skrivnost najboljših Steakhouseov je zelo visoka temperatura obdelave. Pečica SteakMaster vam to omogoča s pomočjo vgrajenega žara SuperPower, s katerim dosežete izjemnih 700 °C.

Udobno upravljanje

Intuitivni 4” velik TFT-zaslon na dotik vam pokaže pravo pot: izberite vrsto gretja, temperaturo in čas pečenja. V načinu SteakMaster lahko nastavite vrsto mesa in debelino, nato izberete ali želite vaše meso Rare, Medium ali Well Done (surovo, srednje ali močno zapečeno).

2v1 vgradna pečica za vsakdan

Če v pečici trenutno ne želite pripraviti zrezka, vam je SteakMaster na voljo kot pečica z najnovejšo tehnologijo. 12 klasičnih vrst gretja ter različni samodejni programi in funkcija Assistent vam pomagajo pri vsakodnevni pripravi dobrot. Standardno sta priložena tudi 2 teleskopska izvleka.

DualClean – za preprosto in časovno varčno čiščenje

Dva čistilna sistema dopolnjujeta veselje do žara in peke. Za vsakodnevno čiščenje je predvidena funkcija HydroClean. Za močnejše in temeljitejše čiščenje so vam na voljo trije različni programi pirolize.

SPLETNI KATALOG: več informacij o izdelkih.

( )