Vsi Vsi Impulz

Benthaus in Steinbock: popolno oblikovanje

S svojimi indukcijskimi kuhalnimi ploščami in kuhalnimi ploščami z vgrajeno napo se Benthaus uvršča v sam vrh, na področju gospodinjskih aparatov. © Benthaus

#IMPULZ | „Povprečje daje svetu obstoj, izjemnost pa vrednost“, je nekoč dejal Oskar Wilde. In imel je prav. Obe znamki Benthaus in Steinbock© pomenita ekstravaganco, ki kljub odlično oblikovani osnovi ne pozabljata na funkcionalnost in jo celo spretno postavljata v središče pozornosti.

Benthaus

Benthaus navdušuje s svojo elegantno obliko in minimalističnim videzom. Mat steklena površina indukcijskih kuhalnih plošč v kombinaciji z elegantno vgrajeno napo je nekaj posebnega. Visoko kakovostni materiali, privlačen videz in prijeten občutek – to odlikuje kuhalne plošče podjetja Benthaus. Mat površina iz finega stekla Schott jih loči od konkurence in vnese v dizajnersko kuhinjo s pridihom razkošja. Podjetje Benthaus zavestno ne uporablja materiala, ki škoduje ljudem in naravi. Rezultat so ekološko neoporečni izdelki. Proizvodnja je zasnovana z geslom »Made in Germany«. Blagovna znamka poskrbi tudi pri svojih dobaviteljih za ekološko ozaveščeno delovanje in trajnost. V skladu s prepričanjem nemškega podjetja, potrebne so namreč izjemno kakovostne sestavine, tako pri kuhanju, kot pri proizvodnji in razvoju tehnologije kuhalnih plošč. Vsak model je razred zase: model Diamant, ki ponuja največ prostora in udobja s stransko razporejenimi kuhalnimi ploščami. Lahko izberete model Kristall, čudež prostora, kjer se lahko predal pod vgrajeno napo v kuhalni plošči uporablja v celoti, zahvaljujoč nizki vgradni višini 80,5 mm. Model Rubin, ki ponuja prostor za štiri velike lonce, zaradi sredinsko nameščenih upravljalnih elementov.  K osnovni opremi skoraj vseh modelov spada indukcijska površina, drsno upravljanje z devetimi stopnjami moči, funkcija Booster in postopno prenehanje delovanja, že vnaprej programirane temperature kuhanja, samodejno zaznavanje velikosti in položaja posode, funkcija žara, prikaz preostale toplote, samodejno kuhanje, timer in kratkotrajni alarm, funkcija pavza in priklica (Recall), indikator menjave filtra ali filter iz inoxa, primeren za pranje v pomivalnem stroju.

SPLETNI KATALOG: Benthaus 

Steinbock

Steinbock je blagovna znamka, ki pomeni izjemen dizajn in visokokakovostne izdelke. Serija podjetja IADC GmbH (Innovation & Design Company) iz Nemčije navdušuje z uporabo različnih slogov v kombinaciji z novimi materiali. Pri tem je njihov cilj ubrati nove, čeprav zahtevne poti, ki so inovativne in edinstvene. Kombinacija tehnike in oblike izdelkov Steinbock© temelji na 20 letih izkušenj na področju gospodinjskih aparatov. Podjetje s sedežem v Ratingenu, Nemčija uvaja na tem področju nove smernice: želi biti zanesljiv in edinstven partner, ki poskrbi, da bo vaš bivalni prostor privlačnejši in udobnejši. Pri imenu blagovne znamke se je podjetje Steinbock (op. beseda Steinbock pomeni v slovenščini kozorog) zgledovalo po živali kozorog, kralju Alp, saj so kozorogove lastnosti stabilnost, pristnost in moč.

Ambientna svetloba

Napa Evolo se predstavlja kot »vsestransko uporabna«.  Napa 3 v 1 je prva napa, ki je v celoti narejena iz 3 milimetrskega debelega aluminija. Napa lahko v svoji osnovni obliki deluje kot stenska, stropna ali viseča otočna napa. Razlika je le v potrebnem setu za pritrditev. Vendar napa Evolo zmore še več: velik plus je njen inovativen koncept osvetlitve. Poleg svetilke, ki osvetljuje delovno površino in je sestavljena iz LED-diod z možnostjo zatemnitve, katerim je mogoče nastaviti barvo svetlobe od hladno bele do toplo bele, lahko napa Evolo osvetljuje tudi preostali prostor (ambientna svetloba) z zgornje ležečimi LED-diodami, ki jih je prav tako mogoče zatemniti in nastaviti na želeno barvno svetlobo (hladna in toplo bela). Nova linija izdelkov Steinbock© bo prepričala vse, ki iščejo nekaj posebnega, kot je stropna napa Aura z močno osebnostjo. Namreč pri podjetju Steinbock© smo prepričani, da se mora osvetlitev prilagoditi razpoloženju stanovalcev. Iskali in našli smo inovativne rešitve. Z napo Aura lahko ne osvetlite samo delovne površine, ampak poživite tudi celoten bivalni prostor. Poleg tega je čiščenje in vzdrževanje nape preprosto. Lahek dostop do maščobnih filtrov in filtrov za vonjave, splošno čiščenje nape, tako znotraj kot zunaj.


SPLETNI KATALOG: Steinbock

( )