Vsi Vsi Impulz

L&S: perfektna sinteza

Osnovni element je mogoče kombinirati s številnimi dodatki. © L&S

#IMPULZ | Svetloba ustvarja vzdušje. Podjetje L&S je šlo pri tem še korak dlje in poskrbelo s sistemom Sign za enakomeren svetlobni učinek s stensko in funkcionalno razsvetljavo, ki vsakem prostoru pričara očarljivo vzdušje.

Svetloba obrnjena navzgor deluje kot stenska svetilka za dekorativno osvetlitev, medtem, ko svetloba obrnjena navzdol zagotavlja ustrezno osvetlitev s funkcionalno svetlobo za delovne površine. Tako za osvetlitev delovne površine ni potrebno namestiti dodatnih virov svetlobe. Sistem osvetlitve se lahko uporabi v različnih prostorih: za osvetlitev stilskih polic v dnevni sobi, za osvetlitev odlagalnih površin in dekoracijo v kuhinji, za osvetlitev kopalnice kot LED-trak z visečimi elementi kot je držalo za milo ali za osvetlitev dizajnerske police v vaši pisarni.

Zgoraj in spodaj

Osnovni element – mat črn aluminijasti profil z vgrajenim svetlobnim trakom – se lahko kombinira z različnimi dodatki. V kuhinji z držalom za kozarce ali držalom za papirnate brisače ali v kopalnici z držalom za milo, držalom za tablico, brisačo ali WC-papir. V dnevni sobi in pisarni pa v kombinaciji s policami za shranjevanje ali dekoracijo. Osvetlitev je možna navzgor in navzdol. Navzgor deluje kot stenska svetilka, navzdol pa osvetljuje s prijetno delovno svetlobo. Obe vrsti osvetlitve lahko povežete in upravljate ločeno drugo od druge. DualColor združi v eni svetilki toplo belo 3000K barvo svetlobe in nevtralno belo 4000K. Barvo svetlobe lahko prilagodite z ustreznim adapterskim kablom, ki jo je mogoče tudi individualno prilagoditi z upravljalno enoto.


SPLETNI KATALOG: Sign L&S

( )