Vsi Praksa

Delovno mesto prihodnosti

Das gerade Ende April 2019 eröffnete Gebäude ist nach modernsten Kriterien errichtet und ausgestattet. © WKW/Florian Wieser, EVOline

#PRAKSA | Dosedanjih deset lokacij gospodarske zbornice na Dunaju so združili v novo »hišo dunajskega gospodarstva«. Zgradba, ki so jo odprli konec aprila 2019, je bila zgrajena in opremljena po najsodobnejših merilih. Z intenzivnimi načrtovanji je bila hiša prilagojena novim konceptom dela. Celotna oprema v pisarnah, kuhinjah, prostorih za skupno uporabo je bila prilagojena novim oblikam dela, saj se naši delovni prostori stalno spreminjajo.

Pri načrtovanju nove podobe zgradbe so arhitekti dali velik poudarek uporabnosti prostorov. Obenem pa niso pozabili na vizualno podobo celotne zgradbe. Vodilno podjetje na področju zaključnih del EVOline in mizarstvo Manigatterer sta se pri opremljanju stavbe držala visokih standardov. Z lastnim načrtovanjem pisarniške opreme so želeli razviti opremo, ki bi bila primerna tudi za delo v prihodnosti. Zgradba je bila stilsko in sodobno oblikovana. Celotna harmonična slika se optično vklopi v strukturo nove poslovne hiše dunajske gospodarske zbornice. Novo poslovanje gre v smeri industrije 4.0, kar pomeni digitalizacijo procesov, in tako naj bi bili opremljeni tudi delovni prostori 4.0. Z vtičnico Square 80 želi podjetje EVOline na eleganten način združiti zahteve sodobnega delovnega sveta 4.0.

 

Večkrat nagrajena večnamenska vtičnica združuje elektriko, polnilnik in omrežje v eno. Ko je vtičnica pokrita s pokrovom, daje vtis, kot da je nevidna. Z dotikom potisnemo pokrov na stran in razkrijeta se nam vtičnica ter USB-polnilnik. Na vašo željo lahko vtičnico poljubno opremite z dolgim izvlečnim kablom RJ45 ali še z enim USB-polnilnikom. Poleg tega lahko vtičnico opremite tudi s QI-polnilno postajo, ki omogoča brezžično polnjenje pametnih telefonov. Polnjenje mobilnih telefonov s QI-tehnologijo postaja vedno popularnejše. Večina novejših mobilnih telefonov podpira polnjenje prek QI-tehnologije, tako z vtičnico Square 80 poenostavljamo vsakodnevni postopek polnjenja.

Delovni svet 4.0

Z uporabno površino okoli 22.000 kvadratnih metrov, od tega 3000 kvadratnih metrov za delo približno 140.000 članov, je zgradba dunajske gospodarske zbornice največja servisna enota za podjetja v Avstriji. Nudi lastne svetovalne enote in servisni center, ki je tehnično dovršen po najnovejših standardih. Vse servisne storitve in pristojne službe gospodarske zbornice na Dunaju boste zdaj našli na enem mestu. Hkrati pa bo možno v zgradbi uporabljati tudi digitalna orodja, kot so video konference z ustanovitelji in podjetniki. S podporo podjetij EVOline in Schachermayer to ne bo nikakršen problem.

Idealni pogoji

Vtičnico EVOline Square 80 načeloma lahko vgradimo v katero koli pisarniško pohištvo, ki ima 80 mm veliko izvrtino za kabel. Posebej za to razvit montažni sistem zagotavlja preprosto namestitev plošč do debeline 50 mm. Izdelke po meri sta podjetji Schachermayer in mizarstvo Manigatterer prilagodili celotni zasnovi prostorov. Vsako od devetih nadstropij ima lastno kuhinjo, ki je opremljena z izdelki linije EVOline. Nova zgradba navdušuje s svojimi inovativnimi rešitvami in zagotavlja idealne pogoje za delovni svet 4.0.

 

SPLETNI KATALOG: več informacij o EVOline izdelkih

( )