Vsi Vpogled

Spletni katalog: informacije in storitve

© istockphoto.com/Nadore, SCH

#VPOGLED | Kdor preneha biti boljši, preneha biti dober. V ta namen razvija podjetje Schachermayer neprestano razvija svoj spletni katalog in oblikuje interaktivni salon na podlagi želja svojih strank. NOVO v spletnem katalogu: s funkcijo »Novi artikel« ste na tekočem z novostmi in novimi artikli v našemu asortimentu, ki jih lahko hitro in pregledno najdete.

Tukaj ni uradnih ur, vi odločate kdaj želite nakupovati, kajti naše storitve so vam na voljo 24 ur, sedem dni v tednu:

• Uporabna na vseh napravah (računalnik ali mobitel).
• Vključno z rumenimi smerokazi.

Pri nas je v središču storitev je vedno kupec, zato nam je vaše mnenje zelo pomembno. Tako kot smo različni ljudje, imamo tudi različna pričakovanja, tako imate tudi vi, naši kupci različna pričakovanja glede našega spletnega kataloga. Posebno v manjših obratih ni neobičajno, da se naše storitve v večji meri uporabljajo preko pametnih telefonov. Zato je toliko bolj pomembno, da je vse potrebno dostopno le z nekaj kliki.

 

Funkcija »Novi artikel«

Povsem nova funkcija, ki jo najdete v zgornjem desnem kotu vašega zaslona, pod zavihkom »Novi artikel«. Tukaj boste našli seznam novih artiklov v našem asortimanu. Tako ste vedno na tekočem z novostmi, zbranimi na enem mestu.

Raziščite rumeni asortima in preizkusite nove funkcije našega spletnega kataloga!

( )